Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy romantické komedie byly jak zábavné, tak romantické, Ben Stiler byl dobrý komikem a Cameron Diaz byla příjemná herečka. Jeden z nejlepších "romantickokomediálních" filmů, které byly natočeny. Film se tváří, že má dvě hodiny, ale ty utečou ani nevíte jak, zvlášť pokud máte při sobě podobně založenou romantickou duši. Holt... něco na té Mary asi bude :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +tak tohle bylo hodně bláznivé, Matt Dillon byl dokonale slizký, pouliční hudebníci sloužili jako dobrá hudební vsuvka, a různé trapné scény byly nesmírně zábavné/// Velice vtipné a zábavné, i když jsem to z počátku nečekal, nakonec se mi to hodně líbilo. Fekální humor dokonale sedl (fakt, že to není trapné nebo nudné se hodně cení) a romantická část je taky solidně zahraná a zajímavá. Nejlepší scény: snad všechny s tím pejskem, hlavně jeho oživování, úvodní retro scéna, scéna s "gelem na vlasy", výslech na policií :-) a je toho mnohem víc./// Celkem 71%/// ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Cameron Diazová je sexy. Až na scénu se spermatem samozřejmě. Ben Stiller se komediantem už narodil, zde problém také není. Prolbém je ve vysokém očekávání. Všichni film vychvalovali až do nebes, jaké pak bylo nenaplnění představ... Alespoň průměr si film zaslouží za suprovou scénu Stillerova breku, ta je fakt úžasná. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Komediální verze Osudové přitažlivosti. Zajímavě postavená zápletka o milostné posedlosti, kdy Stillerově postavě ukradne značnou část filmu Dillonova postava, a dál to, co od farellyovky čekáte - pohodový casting (Dillon je velmi vtipná karikatura slizouna) a soundtrack a řada pamětihodných brutálních gagů (zip, výslech, vězení, vlasy...). A Diaz je perfektní jako Mary. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála prekvapení zaradenia do knihy 1001 filmov, ktoré musíte vidieť predtým, než umriete. Videl som viacero vtipnejších komédií v 90tych rokoch, ale ako jeden z najznámejších zástupcov žánru hrubozrnnej komédie snáď obstojí aj tento film bros Farrellyovcov v zmienenej knihe. Je to hrubozrnné, niekedy trápne, niekedy vtipné a celkovo milé a dokonca aj romantické. Svojim spôsobom. Takže aj pri filme som sa pobavil "svojim spôsobom". ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Roli Mariiny (Cameron Diaz) tajné lásky měl původně hrát fotbalista Steve Young. Jako praktikující mormon roli ale kvůli sprostému humoru ve filmu odmítl. (veronikajel)
  • Ve scéně v čase 54:28 má Mary (Cameron Diaz) cukrovou vatu, ale v čase 54:42 si lze všimnout, že cukrové vaty je výrazně méně. (dc125)
  • Časopis Premiere v roce 2006 zařadil film na svůj seznam „50 nejlepších komedií všech dob". (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama