Reklama

Reklama

Italian Spiderman

Itálie / Austrálie, 2007

Obsahy(1)

Italian Spiderman je parodií na akční a dobrodružné filmy z 60. a 70. let. Poprvé se objevil na YouTube v roce 2007. (Jyrka)

Recenze (21)

Czexx 

všechny recenze uživatele

"Shut your mouth pussycat, e fammi un macchiato... Pronto!" Absurdní komedie a mně se prostě líbí, hlášky jsou správně přehnaný a vzhled hlavních hrdinů jak by smet a k tomu ten knírek. Někoho unudí, někoho pobaví - mě velmi. Lituju těch, co se nezasmáli, mně tenhle "gentleman" věnoval pár minut života navíc. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Rovných 50%. Italian Spiderman umí být zrovna tak vtipný, nápaditě parodující a retro stylový, jako se mu daří být i trapný nebo nudný. Některé díly jsou povedené (hned první a pak, tuším, pátý s motohoničkou), jiné zase žalostné. Jak říkám - je to půl na půl. Chápu uživatele, kteří dali pět, i ty, co po tomhle knírači hodili odpadem.__P.S. Nejvtipnější momenty ze všech epizod najdete natěsnané v traileru. Takže si pusťte hned ten a až pak si řekněte, co vy a váš smysl pro humor na to. http://www.youtube.com/results?search_query=italian+spiderman+trailer&aq=1 ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Propojení stylu batmana, vzhledu klasických HK filmů 80' a zvráceného humoru, který se prolíná do nesmyslných a málo vtipných momentů "parodujících" Spidermana i jeho kamarády z komiksové branže. Názory typu "super levná italská parodie spidermana? Hustýýýýý" nechť důkazem, že cílové publikum se chytilo a taliánští amatéři natočí pokračování... Můj smysl pro humor tohle v podstatě minulo. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Bizarná paródia na staré hovadiny, Jesu Christo Makiáto! Mne osobne to najviac pripomínalo tie turecké akčné chujoviny s Cuneytom Arkinom. Tento kvázi Taliansky Spajdrmen je obtlstlý hároš so škraboškou a fúzami čo vyzerajú ako Kabukimanov účes. Jeho supersila spočíva predovšetkým v tom že dokáže ležérne fajčiť cigaretu uprostred naháňačky, alebo keď odráža útoky gumených hadov. Keď je najhoršie, zatrúbi na morskú mušľu a privolá na pomoc kŕdeľ tučniakov. Tento neúnavný superprdina sa neštíti ničoho, pokojne svojich protivníkov udusí mikroténovým sáčkom cez hlavu, alebo umláti kameňom a svojim upreným pohľadom donúti sliepku vysrať balíček cigariet! Jeho úhlavným nepriateľom je istý Kapitán Maximum, elegán s wrestlerskou maskou čo baží po meteorite na výrobu superelixírov. Nuž, nasmial som sa. Dve rite úplne dementného humoru, grindhousovo poškriabaný a chrastiaci vizuál, had v toustovači upálený sprejom a vrcholným kúskom boli vrhacie spiderfúzy spôsobujúce explóziu hlavy. Arivederči italian Spiderman. ()

Petike 

všechny recenze uživatele

Zjavne tu veľa ľudí nepochopilo, že to paroduje béčkové/céčkové/zetkové filmy rokov sedemdesiatych (a to nielen talianské). Vôbec to nemá parodovať Spidermana ako takého. Je to parodická pocta spomínaným béčkam, ktoré boli točené rovnako debilne - ale bez perfektného nadhľadu, akým disponuje táto podarená srandička. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film byl zveřejněn poprvé na webu YouTube.com, kde se po sedmi letech dočkal bezmála 5 milionů zhlédnutí. (Jyrka)

Reklama

Reklama