Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste bez holky, bez práce a nemáte kde bydlet... jste v průšvihu. Začínající herec Marty měl ale ve své těžké životní situaci štěstí. Potkal potrhlého soukromého detektiva Jacka Pottera a dostal od něj svůj první úkol - sledovat v městečku Beaver Ridge cizoložné dovádění místní smetánky. Namísto radovánek pokojných občanů ho však čekal opravdový zločin. Teď mají s Jackem konečně svůj velký případ a šanci získat slávu a peníze. Jenže v tomhle zapadlém hnízdě opravdu žijí dost podivní lidé s ještě podivnějšími zvyky - a nejnebezpečnější jsou tu blondýnky! (Magic Box)

(více)

Recenze (22)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen se oprostil od parodií a natočil vcelku svěží akční komedii o drsném neustále hláškujícím soukromém detektivovi. Ne, tohle to už opravdu parodie není. Pop-kornový snímek však ale také ne. Onen detektiv celý příběh vypráví a vskutku, co věta, to drsná hláška. Tady se vše velmi graduje a nic se neponechává náhodě. Komiksové vyznění snímku dodalo výsledku velmi osobní zábavné kouzlo. Leslie je zkrátka zaškatulkován a tak změna žánru je pro mnohé šokem. Změna však vůbec nebyla k horšímu. Ba právě naopak. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední dobou moc šancí nedávám, teda spíš vůbec, ale čekal jsem, že když tam bude můj oblíbený komik z dětství Leslie Nielson, jehož filmy mi chybí asi jako.. něco co mi chybí, tak jsem tomu dával šanci, navíc i Lochlyna mám rád, ale tohle byla fakt suchá, nudná sračka a navíc to nebyl ani ten styl humoru, co jsem o Leslieho chtěl.. takže konečná. ()

Reklama

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že Leslie Nielsen po Vesmírné prdě už nic horšího nenatočí. Jsem nerad, že jsem se mýlil. Ubohá, nezáživná, trapná, naprosto nezajímavá NUDA. Ale hlavně pořád nevím, jestli to bylo myšlené vážně (v tom případě tragédie) nebo jako parodie (v tom případě hrůza)? Takže si vyberte. :-D 10 % ()

Grim 

všechny recenze uživatele

...scénar je jednoduchý ale herci nehrajú nejak extra zle...pravdupovediac som v začiatkoch filmu ani nevedel ako film zhodnotiť...navyše mi hodnotenie ostatných prišlo troška prehnané...názor som zmenil v závere filmu, keď je v zábere vidieť mikrofón (scéna, keď sa detektív vráti na políciu aby sa šerifa ešte niečo spýtal, ten rozhovor cez mreže), čo svedčí o úplnej flákačke, nechápem či bolo až také ťažké natočiť celú scénu znova....to bol až taký nedostatok filmárskeho materiálu, alebo to bol skôr nedostatok filmárskej profesionality?...myslel som že už nič horšie nebude, ale táto chyba sa zopakovala ešte raz....až mi pukance zhorkli v ústach... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Scénář by snad měl více šancí po odstranění rádoby humorných nadbytečností jako základ pro průměrný thriller ve stylu filmu-noir. Ale jako parodie je to opravdu hrůza. Dá se vůbec cynický komentář se suchými hláškami parodovat cynickým komentářem se suchými hláškami? Podle tohohle filmu soudím, že ne. A žádný jiný alespoň trochu vtipný element se tu nevyskytuje. Drákuloviny a Vesmírná prda jsou podle mě horší, ale kdybych to vážně měl hodnotit jako parodii, musel bych jít ještě o hvězdičku níž. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama