Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chuck a Wally jsou kamarádi ze střední školy, kteří mají krátce po maturitě. Chystají se vyrazit si na víkend do San Diega, když se jim naskytne báječná příležitost. Bohatý průmyslník, který vlastní půlku západního pobřeží a byl s Chuckovým otcem ve Vietnamu, jim nabídne, aby mu udělali laskavost a doručili jeho dceři Marii dárek k narozeninám - červené Porsche. To se samozřejmě nedá odmítnout! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Antal89 

všechny recenze uživatele

Docela solidní komedie s velkým množstvím nečekaných a často pro hrdiny trapných situací, jediná škoda je však u filmu v tom, že když se dostane do půlky, tak se přesouvá do roviny standartních béčkových filmů osmdesátých let. Takoví herci jako např. Leslie Nielsen v roli zlodějského magnáta je pak už jen mezníkem v potápění hezké zápletky. Z mé strany určitě hvězdičku za dobrý námět, hvězdičku za hudbu a kameru, ale to je asi tak vše. Film je dobrým odpočinkem v parných dnech při pohledu na hezké slečny v plavkách a "dva trumbery", kteří se kolem nich točí jen proto, aby získali zpět své auto. To asi tak vše. ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie. dlho som už nevidel tak slabý film, ktorý sa hral na akúsi road-movie, ale nemalo to žiadny humor ani poriadny dej. Čakal som, že príde niečo vtipné, ale až do konca filmu som sa nedočkal ničoho zaujímavého. Obrovská nuda a to o hereckých výkonoch ani nehovorím. Veľmi nevydarený film... ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

SKvělá komedie,kterých se v mých oblíbených 80.natočily stovky má vše co tahle letní komedie má mít. Sluníčko,krrásnou krajinu,krásné slečny,dobré grimasy a super hlášky. Útěk před policií,omyly,nebo scéna,kdy kluk se spustí po laně po baráku,ale ujedemu trochu lanu a pořádně se skřípne no hádejte kde? :-) A Leslie Nielsen zase bodoval na celé čáře!!! :-) :-) :-) ()

Socrates odpad!

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem přemejšlel nad jednou hvězdičkou za stylovou hudbu, pěkný holky a jejich krásný dobový účesy, ale fakt ne. Na takhle tupou kokotinu totiž jen tak nenatrefíte. ()

Dienzenhofer

všechny recenze uživatele

Jakub Tišl to je debil, aby už ho ten nerd pustil. Je to fakt vůl, který si mi myslí že je cool. Doma ho mlátí, proto tyhle filmy hodnotí. Je to fakt kokot, tohohle debila pochopí jenom Krobot. Ať vymaže Reddit a raději ať jde mámě pomoc cedit. Místo koukání na filmy, by měl raději zaset palmy. Nechápu toho tupce, máma by ho měla nechat v kopce. Upřímně zákaz psaní by pomoh, aby se k něčemu pořádnému zmoh. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama