Reklama

Reklama

Dark Intruder

Trailer

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v San Franciscu roku 1890, kde série hrůzných vražd přitáhne pozornost Bretta Kingsforda (Leslie Nielsen), detektiva playboye s tajnou kriminalistickou laboratoří, knihovnou okultních svazků a neocenitelným trpasličím asistentem (Charles Bolender). Jeho přítel Robert (Mark Richman), který se má brzy oženit s Evelyn (Judi Meredith), mívá za podivných okolností záchvaty transu a zdá se být pravděpodobným podezřelým – zejména proto, že oběti zná. Vrah však řve jako šelma a zabíjí vražednými bestiálními drápy, což jsou dvě vlastnosti, které Robertovi chybí. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Sherlock-like" seriál o detektivovi nadpřirozena viktoriánské éry... Ehm, vlastně počkat, on ten seriál nakonec nikdy nevznikl. Což je dle kvalit ohromně atmosferické pilotní epizody věčná škoda. Protože ta podmanivá atmosféra, charismatický Nielsen i těch několik odkazů na Lovercraftův mythos dohromady vytváří půvabný koncept, který bych si milerád dopřával na pravidelné bázi. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Původně natočeno jako pilotní díl k televiznímu seriálu, který se měl jmenovat "Černý plášť". Seriál ale nebyl přijat a tak byl tento pilotní film byl uveden jako celovečerní film v kinech. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Přeškoda že seriál nevznikl protože to co nabízí tenhle film je dost. Máme tu klasické vraždy a u mrtvol se vždycky najde soška. Čekal jsem že vrah bude obyčejný člověk ale chyba lávky. Nielsen je sympaťák a film je i dost krátký takže nenudí, ale teď největší plus a to je atmosféra které je opravdu parádní. Je tu sice pár hluchých míst ale ne zas tak moc. Překvapení. ()

Reklama

Reklama