Reklama

Reklama

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost

(seriál)
  • Česko Záblesk budoucnosti (více)
Drama / Sci-Fi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2010), 15 h 46 min (Minutáž: 41–44 min)

Předloha:

Robert J. Sawyer (kniha)

Hrají:

Courtney B. Vance, Joseph Fiennes, Jack Davenport, Zachary Knighton, Peyton List, Sonya Walger, Christine Woods, John Cho, Brían F. O'Byrne (více)
(další profese)

Epizody(22)

Z ničeho nic se objeví tajemné světlo a téměř všichni lidé na světě padnou do bezvědomí. V tomto stavu před očima vidí vlastní život, jak bude vypadat za šest měsíců. Jednotka elitních agentů FBI se snaží záhadu vyšetřit a lidé si začnou uvědomovat, že budoucnost se vždycky může změnit. Najděte odpovědi a pronikněte ještě hlouběji do příběhu plného hádanek díky skvělému bonusovému materiálu. Uvidíte mimo jiné i celou sérii od pilotního dílu až po poslední epizodu. Uslyšíte, jak natáčení vnímali herci a štáb, a budete mít příležitost znovu prožít každý nečekaný dějový zvrat v celé sérii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (386)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Po prvních třech epizodách... Základní námět zajímavej, asi to budu sledovat abych se dozvěděl, co se z toho vyklube za chujovinu... Udržení nastavené úrovně příliš nepředpokládám... Nesympatickej hlavní hrdina. NECHÁPU: proč spadlo 800 letadel nad USA? vždyť všechno lítá na autopilota... proč jsou tak ohořelý a okousaný budovy? že by kvůli těm stovkám padajících letadel?? ale no tak... Po 4. epizodě: Vyčpívá to, nádech záhady mizí, u mě přichází rozčarování z překlopení do prakticky rodinnýho seriálu Snižuju hodnocení z 4* na 3*. Po 6.dílu: Zůstává stejné schéma. Kdyby za půl roku někdo sestříhal celou serii do dejme tomu cca 3 hodin, bral bych to mnohem víc. Po 7.dílu: Ale sakra už. Celosvětovej fenomén nám ukážeme na asi 8mi lidech. Ach jo... Přestávám tu zhovadělost sledovat ... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: AXN = 16.11.2009 + SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 3.1.2011 - rovnaký prípad ako DOLLHOUSE. Okolité obecenstvo prežíva doslova orgazmus, ja v tom žiaľ vidím debilnú somarinu s predvídateľným twistom v závere. Sledovali ste THRESHOLD vážení ? Prečo ste tam nehádzali po pilote 5-hviezdičiek ? Veď je to na úplne rovnakej úrovni. (28.9.2009) - Druhá epizóda bola narozdiel od pilotu výborná. Ak to bude pokračovať po tejto línii a tvorcovia nebudú špekulovať o mytológii, pridám sa k "stádu". (2.10.2009) ()

Reklama

JosefGruber 

všechny recenze uživatele

Celý seriál stojí a leží na jediném. Na závěrečném díle, který nás obeznámí se všemi nejasnostmi, záhadami a hlavně vysvětlí proč, že k tomu výpadku vlastně došlo a kdo za ním stojí. Bohužel ani jeden z těchto faktorů nebyl splněn a i přes skvělých 21 dílů seriál upadne v zapomnění. Neskutečně zpackaný závěr a fakt, že nebude objasňující pokračování, kazí celkové hodnocení seriálu. 4*, listopad 2014, pc ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Atraktívna téma inšpirovaná knižným hitom, množstvo znamych tvárí, rozpočet ktorý je vidieť a aj tak Flashfoward u divákov ako avizovaná náhrada za končiaci Lost nezabral. Možno za to môže aj príliš ležérne tempo nastolené v začiatkoch a reklamou zhýčkaní diváci, očakávajúci jasný hit sezóny, to začali vzdávať veľmi skoro. A aj napriek príchodu nového show runnera a neskoršiemu razantnému zlepšeniu sa seriál záchrany nedočkal. ABC chcela hit a miesto toho sa dočkala nečakaného fiaska. A kvôli silnému našupu v druhej polovici sezóny a dokonale navnaďujúcemu záveru, vykazujúcemu stále obrovský potenciál to vôbec neteší. 85% ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Něco mezi Heroes (konkrétně pasáže "Hiro travelling in time") a Lostem. Ultra zajímavá zápletka, tuna záhad a hromada postav, z nichž polovina je záhadnější, než samotná hlavní zápletka. Ono to funguje, donutí to člověka hltat každý nový díl, ovšem čím více se blížíme ke konci, tím nepříjemněji se ozývá v hlavě nepříjemná otázka: "Tak kdy už sakra přijde tam boma?" Problém je, že tam žádná není. Ve víru konspiraci a ultratajných skupiny a organizací se slibná premisa ztrácí a nepřínáší nic, žádné završení, jen otevřená vrátka k další sérii, kterou už ani vidět nechci. ()

Galerie (284)

Zajímavosti (14)

  • Dr. Olivia Benford (Sonya Walger) na začátku 4. epizody nazve Marka Benford (Joseph Finnes) "Shakespearem". Joseph Finnes ve skutečnosti hrál Shakespeara ve filmu Zamilovaný Shakespeare (1998). (Silencia90)
  • Postavy Marka Benforda a Bryce Varleye byly pojmenovány podle autorů sci-fi románů Gregoryho Benforda and Johna Varleyho. Oba zmínění autoři jsou známí svými příběhy o časových paradoxech. (Greg)
  • Název této epizody je převzat ze stejnojmenné písně od Davida Bowieho, která vyšla na stejnojmenném albu v září roku 1980. (Trajektt)

Reklama

Reklama