Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena Mara (Michelle Page) přijíždí k opuštěné řece, kde jako malá kempovala se svým otcem. Ten ale před nedávnem zemřel a tak chce Mara rozprášit jeho popel na jejich oblíbeném místě. V momentě, kdy se to chystá udělat, se na místě u řeky objeví neznámý muž, který ji od jejího činu odradí. Mara po chvíli zjistí, že od cesty zmizelo její auto. Muž jí nabídne svezení. Mara přijímá a on ji zaveze do svého domu, kde společně s jeho ženou povečeří. Mara se rozhodne v jejich domě přespat, protože se blíží noc. A protože Mara netuší, že onen pár je ve skutečnosti dvojice sadistických zvrhlíků, bude to její nejhorší noc v životě. (montel)

(více)

Recenze (34)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Trošku ujetá záležitost, která sice ničím neoslní, na druhé straně se na to dobře kouká a několikrát jsem se i škodolibě zasmál. :-) Námět filmu je obehraný až hrůza, nicméně solidní herecké výkony dělají i tuctový příběh zajímavým, třebaže některé „šokující“ dějové zvraty jsou poměrně snadno předvídatelné. Přesto tento film jako celek představuje slušně odvedenou filmařinu, navíc ukočírovanou v kratičké stopáži, takže si myslím, že si to své fanoušky najde. Sice jsem za celou dobu nepochopil, o co těm dvěma vlastně šlo, ale to asi není podstatné. Dojmy z filmu mám spíše pozitivní, a to je to hlavní. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kedy sa tie mladé ženy naučia, že nemajú nastupovať k cudzím ľuďom do auta? Takto to potom končí. Párik psychopatov sa rozhodne "adoptovať" našu hlavnú hrdinku, lenže tá je logicky proti, takže ju bude treba presvedčiť. Je to remeselne celkom slušne zvládnutý exploiťák s peknou kamerou a solídnymi hereckými výkonmi, lenže ak by som mal hodnotiť úroveň mučenia a brutality, tak je to dosť veľká bieda. Námetom to trochu pripomína Mum & Dad, ale "masakrálne" mu nesiaha ani po členky. V závere som čakal adrenalínové naháňačky a napínavý boj o život, lenže ako to už vyplýva z môjho chladného hodnotenia, skurvili čo sa dalo. Opäť raz - škoda nevyužitej príležitosti, vytrieskali z toho len minimum. Ale nenudil som sa, horor sa dosť rýchlo rozbehol a krátka stopáž mu len prospela. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jak jsem viděl že ve filmu hraje hororová legenda Bill Moseley tak jsem se těšil jakého úchyla předvede tentokrát. No nejvíc úchylné byly ve filmu dvě věci...Bill ve slipech a účes jeho ségry která ráda čůrá před ledničkou a shazuje paruku...i když je film krátkej (díky bohu) tak se neuvěřitelně vleče je to nuda a není komu fandit protože mně osobně byli nesympatičtí úplně všichni bohužel včetně Billa který sice stále umí vypadat úchylně ale to by ho role musela bavit tady se nudil asi stejně jako já jelikož byl dle mého naprosto nevýraznej...vše bych překousl jsem ohleduplný...ALE...těch posledních 10 minut to bylo už moc...chápu že v hororu logika není na prvním místě ale to co předvedli kladní brácha se ségrou...no větší blbce nenajdete ani s lupou :D to prostě nešlo navíc Bill od nich totální demenci chytil na úplném konci také a finále je naprostá tragédie která je tak trapná že jsem se nemohl ani smát...pro mě naprostá ztráta času jedinej kdo hrál ucházejícího magora byla Billova ségra té jsem tu úchylnost věřil ale kdo ví co to také nebylo...když nejlepší scény filmu jsou zmíněné čůrání a sundání paruky před lednicí a závěrečné titulky které vás vysvobodí z utrpení a vy je budete milovat že dorazily tak je něco špatně ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Vcelku spokojenost, dobře zvládnuté, hezká hlavní hrdinka i když pěkně pitomá (odkdy se leze po pár minutách k cizím lidem do auta a po hodině do baráku?!), solidně oplzlý manželé-záporáci, zvrácená a drsná poslední třetina - chudák bráška a nemyslím jen to jak dopadl na konci, ale i ta "svatební noc" či co to mělo být...Pro mě lehce nadpůměrný zážitek 55%. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(65/2014) / Pokus o moderný kanadský exploitation. Zámer dosiahnuť požadovaný disturbing feeling sa do istej miery aj podaril naplniť, všetko ostatné zostalo na pol cesty. Napätie poväćinou ani neexistuje, scenár a tuposť postáv na maxime. Oceňujem aspoň tú snahu sa do tohto minoritného žánru aspoň pustiť. (5/10) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama