Reklama

Reklama

Sezení

  • USA The Sessions (více)
Trailer

Obsahy(1)

Od dětství ochrnutý a na plicní respirátor odkázaný básník a novinář Mark O'Brien (Hawkes) znovu a znovu překonává nepřízeň osudu. Nyní, v osmatřiceti letech, ale čelí dosud největší výzvě: touží přijít o panictví. Pomůže mu krásná terapeutka (Hunt), sympatický kněz (Macy) a jeho vlastní bezedný smysl pro optimismus a humor. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (147)

Fr 

všechny recenze uživatele

NECH MĚ SE TĚ DOTKNOUT SVÝMI SLOVY. NEBOŤ MOJE RUCE, LEHKÉ A NADNÁŠEJÍCÍ SE JAKO CIHLY IGNORUJÍ MÁ PŘÁNÍ A TVRDOHLAVĚ ODMÍTAJÍ VYKONÁVAT MÉ NEJTIŠŠÍ TOUHY...... /// Další borec na krypl káře? Smysl pro humor by tady byl, ale jemu de spíš vo to píchání…. (tož, taky to potřebujou)! Cvičení vnímání těla (tak takhle se tomu dneska říká… to u nás…)… prostě film vo šukání. Ale žádná uchylárna! Jen citlivej příběh, jak multifunkční univerzální žena učí chlápka, co se musí myslí i podrbat, emociální a fyzický lásce. Tohle musí dohnat k slzám víc lidí než jen mě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neznám Marka O'Brieana ani jeho články: "O schůzkách se sexuální náhradnicí.". 2.) Bobr Helen Hunt(ten ksicht už fakt nic moc). 3.) 30 let jsem neviděl ptáka (svýho). 4.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Zřejmě musí záležet i na rozpoložení, v kterém se dívám na takové filmy jako je The sessions, protože zpočátku jsem byla v rozpacích a jak už tady někdo píše, tak jsem nevěděla, kam tím Ben míří. Ale i sexuální touha a její naplnění patří k životu a ne všem se tohoto příjemného odvětví lásky dostane. Příkladem je ochrnutý Mark a já si vážím Bena za to, že tohle citlivé téma předložil nepodbízivě a vyhnul se veškeré vulgárnosti, která s tím bývá spojovaná. Druhá polovina byla naladěna víc na strunu srdce ženy, ke kterým se hlásím, ale zase ne tolik, aby to bylo příliš patetické. Přiznávám, že Johna Hawkese vůbec neznám, ale zahrál to přesvědčivě a vždy s citem pro danou chvíli a stejně tak Helen, která je snad stále stejná a léta jí míjí. Ovšem největší radost mi udělal asi kněz v podání William H. Macyho. S tím šátkem kolem hlavy, hárem a pivkem, to nemělo chybu. Citlivé, jednorázové The sessions. Filmová výzva 2016 ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem byla zastáncem cenzurované nahoty zejména u žen po padesátce. Nikoli, že by to bylo příliš pobuřující, nahota je fajn..ale když vám i relativně uznávané a celkem majetné hollywoodské herečky ukazují, jak ani ten botox nepomáhá a gravitace úspěšně zničila to, čím jste se až do čtyřicítky pyšně prsily na nuda plážích, moc optimismu vám to nepřidá. Je sice pravda, že fyzicky je na tom mnoho padesátek tragicky hůř a ve filmech by se mohly oproti Helen Hunt ukazovat snad jen pro ukojení hodně vyšinutých perverzáků, nicméně i tak na Vás z toho filmu dýchne neúprosný zub času. Dobrá zpráva je, že kriplům je to celkem jedno. Druhá dobrá zpráva je, že narazíte-li na kripla panice, stanete se díky své povadlé nahotě dokonce femme fatale. Třetí dobrá zpráva je, že tento příběh se odehrál a tedy je naděje, že láska není tak povrchní jako naše mediálně, výchovou a předsudky vymytá mysl a je schopna se proklubat nehledě na pokročilý věk i přes očividná fyzická omezení. Lehce smutný, dojemný, ale v každém směru milý a vtipný milostný příběh. ()

campix 

všechny recenze uživatele

V rámci mezí celkem slušný film, co se snaží vytěžit co nejvíce na touze těžce handicapovaného člověka užít si trošku srandy. Problém je v tom, že v The Sessions nejde o nic jiného než o snahu handicapovaného Johna Hawkese mít sex s Hele Hunt, která je po většinu filmu naprosto nahá. Co si budeme povídat, už jí prostě není 20, takže zas tak úžasné pokoukáníčko to není, ale z její strany to chtělo hodně odvahy v něčem takovém hrát. Plusem je, že příběh nekončí happyendem. Průměrný film, který se snaží využít teskného příběhu. ()

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Z takovýho scénáře nebo nápadu by se dalo vytřískat o tolik víc! Jak skafandr a motýl tak Intouchables bohužel tenhle film přebíjí o třídu. Helen Hunt bohužel prošvihla šanci svlékat se před kamerou asi tak o 15 let a jediný kdo mi utkvěl v paměti je úžasná postava kněze. Něco tomu chybí, film žene docela rychlým tempem, všechny důležité, případně dojemné chvíle jsou okamžitě pryč a konec který na mě měl zapůsobit mě nechal naprosto chladným a to jsem u podobných filmů docela citlivka. I tak ale rozhodně 4*, i díky jinak vytýkanému rychlému tempu jsem se ani na minutu nenudil. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Herec John Hawkes musel mít pod zády polštář, aby páteř vypadala klenutá a zakřivená. (chelseaman22)

Reklama

Reklama