Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto romantickém filmu přijíždí Joanna Morganová do hor Ozark na dvoutýdenní návštěvu za svým strýcem Reesem. O místní lidi se nejprve příliš nezajímá, dokud se nesetká s velmi pohledným Lincem. Její strýček Reese má navíc již dlouhou dobu velký zájem o roztomilou a nesmělou vdovu Rachel, která jeho návrhům vytrvale odolává. Romantika na koních však na sebe nenechá dlouho čekat a Joanna se na prázdninách zamiluje. To velmi rozzlobí její matku, velmi chladnou a přísnou osobu, která jakoby ani neznala radost či úsměv. Mladá žena se dostává do konfliktní situace, protože si musí vybrat mezi poslušností vůči své matce a láskou, kterou cítí ve svém srdci. Jsme tak svědky příběhu Romea a Julie v odlehlém kraji, kde mladí lidé musí bojovat s nepřízní svých rodin... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Vyslechl jsem přesně tolik, kolik od ženy snesu.. Takže buď zmlkněte nebo si to auto vytáhněte sama !!" ;) Bludička Julie z červené knihovny s Lesliem Nielsenem v poloze, v níž ho divák vidět nepotřebuje, ani nechce.. A tak jen jeden čeká, kdy se vzpamatuje a udělá nějakou příšernou pitomost, kvůli nimž mistra parodie všichni zbožňujeme.. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Drobné postřehy: *Režie: Allen Baron *Pracovnice odbavovací haly na letišti na samém začátku filmu vypadala jako transvestita. *Scéna s řidičem souběžně jedoucího auta a jeho lístečky byla moc vtipná, především pak český jednohlasný překlad jejich obsahu. *Všichni herci od začátku strašně přehrávají, takže to vypadá jako divadelní představení ve filmových kulisách, dialogy jsou chvílemi na úrovni argentinské telenovely nebo ještě lépe- silně to připomíná kultovní soap operu Dallas, i paradigma doby (oblečení, účesy, auta, prostředí celkově) souhlasí. *Hlavní hrdinka si průběžně píše deníček, áchich ouvej. *Mladí si začnou automaticky tykat po prvním polibku, staří (strýček a prodavačka) ještě před ním. *Je neuvěřitelné, jak jiný účes dokáže Faye Grant změnit k nepoznání. Při líbací scéně u vody je neskutečně sexy, bohužel se ke svému "poloafro" účesu hned zase vrací. *Leitmotivem snímku je zřejmě genderový souboj - "těhotná a bosá žena"; "bude z tebe dobrá manželka" a tak dále. *Některé scény jsou opravdu dost trapné- bouřlivý smích vyvolaný utěrkou v puse apod. Jiné jsou zase přehnaně kýčovité - stále se opakuje motiv jezera se zapadajícím či vycházejícím sluncem. *Joanna jednoho rána vstává s kokrháním kohouta, přestože její strýc evidentně žádnou drůbež nemá a ani mít nemůže, když na "chatu" jezdí jen na pár týdnů v roce. *Alespoň tu "naši první společně chycenou" rybu si mohl pan režisér odpustit, hrozně zfušované klišé, brr. *"Trik" světlo bludičky raději nerozebírat, to byla amatéřina z doby Cesty do pravěku. *Leslie Nielsen opravdu není příliš dobrý herec. *O Elizabeth Morganové (Tippi Hedren) v roli matky by můj děda nejspíš řekl, že je to pořádná NEMÓDA. *Slovy z filmu- "Mockrát děkuju, přijďte zas!" A já dodávám, raději už NE! ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama