Reklama

Reklama

Dvě tváře Britney

  • USA Britney Spears: Unbreakable

Obsahy(1)

Přijměte pozvání tohoto dokumentu, neoficiálního průvodce kontroverzním životem popové princezny Britney Spears. Přinášíme vám exkluzivní záznamy ze života někdejšího idolu teenagerů. Sledujte dětské začátky u společnosti Disney a kterak se stala z Britney velmi rychle nejprodávanější náctiletá zpěvačka světa. Úspěch, ruku v ruce se slávou, katapultoval Britney do středu zájmu médií. Svět jí ležel u nohou a nabídky se jen hrnuly. Leč odvrácená strana popularity na sebe nenechala dlouho čekat. Pronásledována paparazzi prošla krátkým manželstvím a osobní krizí. Budete zasvěceni do nevyhnutelného dramatu nervového zhroucení a strmého pádu v ústrety alkoholu, drogám a boji o vlastní děti. To vše za účasti všudybylých médií. Nyní se ale zdá, že život Britney nabral opět řád a směr. Čeho se od ní ještě fanoušci mohou dočkat? Nechme se překvapit. (MIDO FILM)

(více)

Recenze (7)

antragus 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument o americké verzi Džambulky bych viděl možná i na silnější tři. Neuráží, i když se mi zdá, že jej spíchli celkem horkou jehlou a v mnoha ohledech mohl být více dotažený. Nicméně z určitého pohledu rekapituluje jednu nezanedbatelnou kapitolu světové pop music, ať se nám už Britney líbí, nebo ne. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Cokoliv nesouvisející s jejími videoklipy je nudné. Navíc tenhle dokument byl možná lákavým svým přebalem na DVD, ale jeho obsah za moc nestál. Většinou jsou to věci, které její fanoušci vědí a nedozví se nic nového anebo jsou to věci, které ani vědět nechtějí, protože slabiny škodí image idolu. Jak se říká co bylo to bylo. Britney se vyblbla a přestala poutat pozornost. 40% ()

Reklama

korok 

všechny recenze uživatele

Dokument popisující vzestup a pád popové hvězdy a její opětovný návrat na vrchol, zaměřující se zejména na její kontroverzní aférky točící se kolem drog, psychického zhroucení a vztahů. Nejvíce mě na tomto dokumentu štvalo, že v pozadí hrály hity Britney, které přezpíval někdo jiný. To měli tvůrci raději nechat hrát jen hudbu. Jinak jako její fanda doufám, že v budoucnu už se budou o Britney točit pouze pozitivní dokumenty. Snad se z toho nejhoršího dostala, přeci jen už je trochu více dospělá. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Těchto 60 minut, které jsou označovány jako žánr dokumentární, je sestřih spousty na internetu dohledatelných rozhovorů, klipů, sestřihů a všeho možného kolem Britney Spears a není zde nic navíc přímo vytvořené pro tento dokumentární snímek. Považuji to pouze za souhrn dostupných informací do roku 2008 a nejhorší na celém bylo, že zde nejsou slyšet ani originální písně od Britney, ale jsou nazpívané někým jiným a pouštěny v pozadí celých 60 minut. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama