Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

klerik 

všechny recenze uživatele

Film je to znesiteľný. Keďže však ide o sparksovku, určité veci už očakávate. Fajn je, že film drží teenagerskú romantickú linku v znesiteľných mantineloch a príbeh obsahuje zaujímavé motívy na pozadí. Herecké výkony sú fajn. Film neprináša nejaké silné emócie a len mierne vytŕča z priemeru, ale nepozerá sa naňho zle. Ak vám stačila romantika reznutá vážnejšími témami v štýle MILÝ JOHN alebo NAJDLHŠIA JAZDA, mali by ste sa baviť aj teraz. Ak chcete opäť niečo ako ZÁPSNÍK JEDNEJ LÁSKY, skúste radšej ČO S LÁSKOU... ()

Ak.žena 

všechny recenze uživatele

...aneb Kterak pejsek s kočičkou pekli dort. Dali tam okurky a špekáčky, jahody a mléko, pudink a jatýrka, hrášek, grilovací koření a kopec slaďoučké šlehačky. Jen chleba tam nedali. Film, kde je snad všechno: mladistvá delikventka s jemnou duší, "dokonalý" beachboy s tajemným smutkem, rozvod rodičů, neshody s otcem, odmítání svého talentu, nemoc v rodině, beachboyova rodina je moc nóbl a delikventka se jim nezamlouvá, on samozřejmě vzdoruje, záchrana zvířátek, žárlivá expřítelkyně, pár nespravedlivých obvinění, záchrana sociálně vyděděné dívky, BLA BLA sem a BLA BLA tam...(to jsou ty nesourodé ingredience, kteréžto samy o sobě možná špatné nejsou, ale navzájem kazí chuť jedna druhé.) Film, kde ale ve výsledku není nic (to je ten chleba, kousek poctivé práce, která chybí). K tomu nesympatičtí herci, děsný dabing, šroubované romantické scény (jak z našeho školního divadla)...Jedna hvězdička za krásnou scénu, kdy houf čerstvě vyklubaných želviček "cupitá" do moře. Druhá za...za co vlastně? ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. OneRepublic – “Tyrant” ,2. VHS or Beta – “Bring On The Comets” ,3. Eskimo Joe – “Setting Sun” ,4. Miley Cyrus – “When I Look At You” ,5. The Paper Raincoat – “Brooklyn Blurs” ,6. Ra Ra Riot – “Can You Tell” ,7. Jose Gonzales – “Down The Line” ,8. Iron & Wine – “Each Coming Night” ,9. Miley Cyrus – “I Hope You Find It” ,10. Maroon 5 – “She Will Be Loved” ,11. Alpha Rev – “New Morning” ,12. Edwin McCain – “Broke Down Hearted Wonderland” ,13. Allstar Weekend – “A Different Side of Me” ,14. Valora – “No Matter What” ,15. The Ravonettes – “Heart Of Stone” ,16. Aaron Zigman – “Steve’s Theme”, ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Trpěl jsem. Už při shlédnutí LOL mi bylo jasné, že Miley Cyrus prostě nemá hereckej talent, není hezká, neumí hrát zamilovanou a jediný co jí vlastně jde je celej film profňukat. Jenže tyhle fňukny já nemám rád. Film naprosto komerční, bez náznaku nějaké originality či změny. Nudný děj plný stále omílaných klišé. Tohle je opravdu mrhání peněz a času. 0% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Naroubované hollywoodské dialogy amerických teenagerů, kteří se chovají v rozpětí od pubertálních parchantů k vysoce vnímavým adolescentům. Nesmí chybět umírající rodič, zásadní uvědomění či patetický a nechutný závěr v kostele a usmíření s tím nejfajnovějším, nejinteligentnějším a.. jak jinak - nejvíc metrosexy klukem z celého města. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Mnoho záběrů, zejména těch nočních, bylo točeno s dablerkou hlavní představitelky. Kvůli její nezletilosti byla totiž její pracovní doba značně omezena. (fraktal)
  • První den natáčení filmu začal scénou, kdy si Veronica Miller (Miley Cyrus) a William Blakelee (Liam Hemsworth) dají polibek v oceánu. (Terva)

Reklama

Reklama