Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný koniec a úctyhodný výkon otca hlavnej hrdinky... tak a to by sme mali, to je všetko pozitívne na danom filme. Hneď na začiatku keď som videl, že ide o drámu a že tam hrá Miley Cyrus tak mi tam dačo nesedelo. Ako chce hviezda Disey Chanell a navyše idol všetkých adolescentných pubertálnych zdegenerovaných detičiek s vekovým rozmedzím od 7-13 rokov hrať v dramatickom filme? No nijako a bolo to aj vidieť, dementné ksychty aké hádzala a celkovo jej herectvo je na bode mrazu teda aspoň v mojich očiach. Možno som iba skeptický pretože je mi maximálne nesympatická ale dobre. Príbeh mi do polovice filmu pripadal ako teenege draeam kedy sa mladé dospievajúce dievča stotožňuje s novým prostredím ... a koniec zas ako srdcervúca dráma. Neviem teda presne pre akú skupinu ľudí bol tento film natočený ale to už necháme na producentovi za mňa bohužiaľ iba 33%. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná hrůzostrašná příšernost. Drtivá většina filmů zoufale nedokáže překvapit a drží se zažitých postupů a schémat, zde se mi však téměř zvedal kufr. Nucené prázdniny rebelky u nenáviděného otce, trocha ochranářství přírody, románek s místním beach boyem, rebelčina přeměna, konfrontace s bohatými rodiči plážového hejska, tragická nemoc rebelčina otce atd atd. Děs, běs, hrůza... 0% ()

Reklama

Bety88 

všechny recenze uživatele

Ano, bylo to slaďoučké, idealistické a po americku blboučké, ale i přesto se mi to líbílo. Je pravda, že hlavní dvojice byla občas na ránu a jejich bělostný tymolínový úsměv mi málem zaclonil obrazovku a zápletku jsem odhalila po prvních dvaceti minutách. Ale i tak si myslím, že to byl vcelku dobře koukatelný film, který má k odpadu rozhodně daleko. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Netrpím žádným předsudkem vůči představitelce hlavní role, do "své" kůže vklouzla až po úvodní půlhodině. Do té doby se (nepříliš úspěšně) snažila hrát "jinou" holku, pak už to byla zase stará známá Miley z Hannah Montana. Do toho pohádka o milionářském princi (který se ovšem- vinou dabingu?- chvílemi pochechtával jako retardovaný), něco traumat z minulosti a smrtelná choroba. Chytrý film pro dospívající děvčátka si představuju jinak. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vážně povedené. Kdo tenhle film film viděl a stejně dál tvrdí, že Miley Cyrus neumí hrát, má smůlu - nicméně my, kteří máme alespoň trochu citu pro objektivitu, to zkrátka uznat musíme. Děvče podalo opravdu dobrý výkon, a co bylo ještě lepší, nezastínil ho ani výborný Greg Kinnear. Vadil mi snad jedině Liam Hemsworth (to způsobila moje heterosexualita), ale i jeho loverboy se dal překousnout. Scénář Poslední písně není nijak objevný, už na začátku si vlastně můžete domyslet, jak film dopadne, ovšem právě díky hercům to tentokrát není až takové minus jako jindy. Bod snímku dávám určitě i za fakt, že ačkoliv se zkraje tváří jako prázdninové zaláskovaná limonáda, přemění se v dramátko plné opravdově vypadajících emocí. A s hezkou hudbou. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Liam Hemsworth mal obavy, že ako hráč plážového volejbalu nepresvedčí, pretože tomuto športu sa nikdy nevenoval. (Pat.Ko)
  • Je to vůbec poprvé, co se spisovatel Nicholas Sparks rozhodl podílet na tvorbě scénáře filmové adaptace svého románu. (Karlos80)

Reklama

Reklama