Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

biglion 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že to bude opět jedna z těch přihlouplých teen-age romantických komedií, ale omyl je pravdou. Toto je film, který má své srdce, svůj život a svou Ronnie. Miley Cyrus zde dokázala, že umí být víc než bláznivá Hannah Montana a Vy jí můžete absolutně všechno věřit, protože její "Poslední píseň" opravdu od srdce je. Zbývá snad jen jedno přání Miley: Občas si od toho zpívání odskoč a zahraj nám opět nějakou tu "Ronnie". :-) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se přemlouvala, abych film dokoukala do konce. Věčně našpulená pusa Miley Cyrus(nevím jestli úmyslně nebo to tak má od narození)ve stylu duck-face mě dosti odrazovala a představovala jsem si, že dokonce ani ten nejkrášnější natočený západ slunce s odrazem v houpajících se vlnkách moře mě nepřesvědčí o mých prve smýšlených 2*/5. Díky bohu jsem nedokázala odtrhnout oči od Liama Hemswortha a přestože nedokážu říct co mě na něm více přitahuje jestli jeho tvářička, statné tělo, hluboké krásné oči nebo herectví, tak mě to donutilo vytrvat. Řeknu vám, že jsem ji (Cyrusce) dokázala za film hned několikrát vynadat třeba, že je na všechny v okolí nepříjemná nebo že se jí nelíbí, že ji nabaluje ten nejhezčí borec v okolí...a přesto, že mi její """"""""herectví"""""""" silně připomíná Shannen Doherty, kterou taktéž nesnáším o to více to pro mě bylo těžké překousnout. Nakonec jsem dokázala zapojit moji objektivitu do příběhu a četné milostné pohledy jsem ignorovala. Velkým plusem filmu byla silná závěrečná půlhoďka věnující se umírání otce dvou sourozenců(Ronnie a Jonah). Otec si chudák myslel, že zapálil díky medikamentům, které tehdy musel brát zdejší kostel a tak se snažil napravit svou chybu a dělal pro obnovu kostela vše co mohl - hlavně dělal nádhernou vitráž a pomáhal mu s ní i malý Jonah. Ukázalo se, že kostel nezapálil, přivedl opět dceru Ronnie k hraní na klavír, ta se pak usmířila s krásným borcem Willem(Liam)a po pohřbu otce kde mimochodem zahrála jeho skladbu jí věnovanou se opět vrátila k hraní a žili šťastně až do smrti - pohádky je konec. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

O sevřeném hrudníku se rozhodně mluvit nedá, ale jinak jo. Jednou za čas je holt potřeba strávit i něco podobně nemastně-neslaného. Uplakaná báchorka s odvážnou stopáží a v závěru i překvapivě pevnou dramatickou linkou těží zejména z výborně uvolněného Grega Kinneara. Když je na plátně on, tak i přes zbytečný balast, který filmu výrazně sráží vaz, divák okamžitě zbystří. Bez něho bych i ty slabé tři * hledal hodně obtížně. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

mam iba jednu otazku. kto dovolil Miley vstupit pred kameru? to dievca nevie hrat. pribeh pekny, tak ako vsetky Sparksovky, ale kazdy jeho film stoji a pada na hlavnych predstaviteloch a na chemii medzi nimi. A jedine stastie tohto filmu bolo, ze neslo ani tak o vztah dcera/priatel, ako o vztahy dcera/otec/brat. takze za tri, s prizmurenymi ocami a aj to iba za mojho milovaneho Grega. ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Miley, co ta našpulená pusa pořád? Ke konci už mě to fakt iritovalo...:P Snad první film, kde Miley hrála a já ji neměla zaškatulkovanou jako Hannah Montana, příběh tak trochu předvídatelný, nýbrž hezký. 3* jsou přímo adekvátní. Ač v těchto příbězích, kterých je '' milion'' vždy vystupují protivní mladší sourozenci, tady tomu tak není což mě potěšilo.Akorát by se mohla Miley začít tvářit trochu jinak, ta její nafouknutá pusina, mi to tam tak trochu kazila. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Miley Cyrus si meno svojej postavy Ronnie vybrala na počesť svojho starého otca Rona Cyrusa, ktorý zomrel v roku 2006. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama