Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

Aknah 

všechny recenze uživatele

No téda ! To bylo něco pro mě... romantika a drama pospolu, nejlepší kombinace... Za prvé mám ráda Miley Cyrus, ne díky Hannah Montanně, ale protože má hezké písničky a je mi sympatická. Tady to nebylo výjimkou, hrála velice přirozeně a to se mi líbilo... film měl krásné momenty, hezký příběh, nenudil, svižně plynul, Greg Kinnear skvělý, ostatní role jako malý chlapec nebo Will přidávaly na atmosféře a ta se tu dala krájet. Krásné, příjemné, přirozené, reálné, milé, kouzelné, dojemné, lehké.. Ač je to hrozná situace a nechtěla bych se v ní vyskytnout, protože vím, že bych neměla tu sílu to zvládnout, ale bylo to zfilmováno a podáno tak, že to ve mě něco zanechalo a to si myslím, je asi to nejlepší, co může film udělat. Musela jsem se poslední minuty držet, i když slza zkápla... Ano, je to doják, ano, je to romanťák, ale také je to život a film tohoto typu se mnou vždy zacloumá. Jelikož už mi dochází pozitivní slova a pořád mám sevřený hrudník, slova stačila. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Populární Miley Cyrus hraje problémovou dívku Veronicu pro všechny zvanou Ronnie, která se na léto nastěhuje se svým malým bráškou ke svému tátovi. Na sluncem zalité pláži potká svoji osudovou lásku, která mladé rebelce navždy změní její život. Z rebelky se stane nejhodnější holka na světě mávnutím kouzelného Hemsworthova prutu. Romantické drama z produkce Adama Shankmana mělo zpočátku našlápnuto k velice dojemnému milostnému příběhu, ale ke konci se příběh začal více věnovat nemocnému fotříkovi, než milostné dvojici, a to byla chyba. Gregu Kinnearovi role hodných a chápajících otců docela jdou a Miley Cyrus, když je pod vedením dobrého režiséra, v tomto případě režisérky, umí velice schopně hrát a chemie mezi ní a Liamem Hemsworthem nějaká byla, protože i v soukromí spolu tvoří pár. Jenže jsem si myslel, že na konci natáhne brka někdo z milostné dvojice a o chcíplého fotříka na raka se mně brečet nechtělo. Takže film v podstatě nic moc, i Miley tentokrát nebyla nijak zvláště sympatická. Film je natočený poněkud televizní formou, které se režisérka Robinson v převážné míře věnuje. ()

Reklama

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Jak nemám ráda Miley Cyrus, tak tenhle film si mě naprosto získal i přes její podivnou tvářičku a odporné xichty. Kupodivu nejen teen komedie o zamilovaném létě, ale má to opravdu silný, ač předvídatelný příběh. Nekonec to nebyla ztráta času, jak sem si myslela, díky za to, on toho tu jsou jiné propadáky. Opravdu nechápu, co na tom kdo vidí za odpad... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na romantickou slaďárnu to vlastně nebylo tak zlé. Miley Cyrus je docela roztomilá, její hrdinka má svůj vlastní rozum, ale zároveň je ochotná vnímat a naslouchat i okolí. A hezounek Hemsworth zas hraje kluka, který není tak úplně povrchní. Sluší jim to spolu, chemie je patrná mezi herci i v příběhu, který se z pošťuchování změní do lásky, a to včetně uvěřitelného sexuálního pnutí. Jen ten tragický zlom ve vyprávění už příliš násilně doluje z diváka nějakou tu slzu. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Netrpím žádným předsudkem vůči představitelce hlavní role, do "své" kůže vklouzla až po úvodní půlhodině. Do té doby se (nepříliš úspěšně) snažila hrát "jinou" holku, pak už to byla zase stará známá Miley z Hannah Montana. Do toho pohádka o milionářském princi (který se ovšem- vinou dabingu?- chvílemi pochechtával jako retardovaný), něco traumat z minulosti a smrtelná choroba. Chytrý film pro dospívající děvčátka si představuju jinak. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Búrky, tropické búrky a medúzy boli iba niektorými z prírodných problémov, s ktorými sa musela produkcia pri natáčaní potýkať. (Pat.Ko)
  • Miley Cyrus si meno svojej postavy Ronnie vybrala na počesť svojho starého otca Rona Cyrusa, ktorý zomrel v roku 2006. (Pat.Ko)
  • Je to vůbec poprvé, co se spisovatel Nicholas Sparks rozhodl podílet na tvorbě scénáře filmové adaptace svého románu. (Karlos80)

Reklama

Reklama