Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

První den jsem si ten film pustil, abych ho po hodině bez výčitek vypnul s tím, že je to nehorázně předvídatelná americká sra*ka. Opravdu, ta první hodina byla úmorná. Druhý den jsem se odhodalal a pustil si konec a ten mě opravdu překvapil. Nedá se říct přímo mile, protože to opravdu chvilkami bylo smutné, ale když už ten film měl alespoň takový konec, tak lepší herci by ho zahráli lépe, ale tihle dva prostě ne. Miley ještě jakž takž ušla, ale ten kluk tam prostě jen byl. Dalo se z toho vytěžit více. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Populární Miley Cyrus hraje problémovou dívku Veronicu pro všechny zvanou Ronnie, která se na léto nastěhuje se svým malým bráškou ke svému tátovi. Na sluncem zalité pláži potká svoji osudovou lásku, která mladé rebelce navždy změní její život. Z rebelky se stane nejhodnější holka na světě mávnutím kouzelného Hemsworthova prutu. Romantické drama z produkce Adama Shankmana mělo zpočátku našlápnuto k velice dojemnému milostnému příběhu, ale ke konci se příběh začal více věnovat nemocnému fotříkovi, než milostné dvojici, a to byla chyba. Gregu Kinnearovi role hodných a chápajících otců docela jdou a Miley Cyrus, když je pod vedením dobrého režiséra, v tomto případě režisérky, umí velice schopně hrát a chemie mezi ní a Liamem Hemsworthem nějaká byla, protože i v soukromí spolu tvoří pár. Jenže jsem si myslel, že na konci natáhne brka někdo z milostné dvojice a o chcíplého fotříka na raka se mně brečet nechtělo. Takže film v podstatě nic moc, i Miley tentokrát nebyla nijak zvláště sympatická. Film je natočený poněkud televizní formou, které se režisérka Robinson v převážné míře věnuje. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Australský hezoun a "produkt" Disneyho továrny na vymývání dětských mozků se sešli ve filmu plném klasického amerického klišé a toho nehezkého hraní na city. Než Liamovi někdo přihodí nějakou serióznější a jím dobře zvládnutou roli, bude se muset zatím potýkat s rolemi nudných, nezajímavých a charakterově zcela prázdných hochů. Ale hezky se na něj dívá a ani mi nevadil pohled na Miley, kterou bych však hned v začátku filmu nejradši pořádně proliskala. To, že se ze začátku ke Gregu Kinnearovi chovala jako drzý, nevychovaný pubertální fracek od ní moc hezké nebylo:) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Úplne súhlasím s názorom užívateľa menom Riley "OMG jedno klišé za druhým. Den první: Will polije Ronnie milk shakem. Den druhý: Ronnie Willa k smrti nenávidí. Den třetí: Ronnie s Willem spolu z neznámého důvodu chodí. Stále den třetí: Ronnie se s Willem rozchází. Stále den třetí: Ronnie Willovi odpouští. Den čtvrtý: Ronnie a Will rovná se velká světová láska. Den pátý: Ronnie se z Willem opět rozchází. Stále den pátý: I LOVE YOU. Den šestý: rozchod. Den sedmý: Happy end." Ja len k tomu ešte dodám je to tak patetické a sladké, že idem dneska na testy či som nedostal celoživotnú cukrovku ! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film je to znesiteľný. Keďže však ide o sparksovku, určité veci už očakávate. Fajn je, že film drží teenagerskú romantickú linku v znesiteľných mantineloch a príbeh obsahuje zaujímavé motívy na pozadí. Herecké výkony sú fajn. Film neprináša nejaké silné emócie a len mierne vytŕča z priemeru, ale nepozerá sa naňho zle. Ak vám stačila romantika reznutá vážnejšími témami v štýle MILÝ JOHN alebo NAJDLHŠIA JAZDA, mali by ste sa baviť aj teraz. Ak chcete opäť niečo ako ZÁPSNÍK JEDNEJ LÁSKY, skúste radšej ČO S LÁSKOU... ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Miley Cyrus spolupracovala s dialektickým trénerom, aby stratila južanský prízvuk. Naučila sa hrať aj na klasickom klavíri. (Pat.Ko)
  • Film se měl původně natáčet v Severní Karolíně, avšak po uvážení finanční stránky projektu a výhod se štáb rozhodl pro Georgii. (Terva)
  • Liam Hemsworth mal obavy, že ako hráč plážového volejbalu nepresvedčí, pretože tomuto športu sa nikdy nevenoval. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama