Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

nash. 

všechny recenze uživatele

Sparksova instantní omáčka obsahuje všechny obvyklé žánrové ingredience, navíc se vaří podle tradičního hollywoodského receptu, takže tu vlastně není nic, co by překvapilo, nebo bylo na výsledném talíři umístěno jinde nebo jinak než je obvyklé. Přesto to bylo chutnější než jsem čekal. Vše bylo v rámci možností slušně podané, vyvážené a ochucené tak akorát. Greg Kinnear vytunil sympatie naplno, Miley naopak přestala naplno předstírat milou holku, a dohromady jim to takhle překvapivě dobře šlapalo. Byl to pro mě především příběh o vztahu otce a dcery, který pro mě byl z jistého důvodu nečekaně osobní a pocitově mnohem silnější než možná tvůrci vůbec doufali, že by mohl být. A protože jsem si ho dokázal prožít opravdu silně a naplno, nemám problém nasypat do hodnocení celé čtyři hvězdy. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na romantickou slaďárnu to vlastně nebylo tak zlé. Miley Cyrus je docela roztomilá, její hrdinka má svůj vlastní rozum, ale zároveň je ochotná vnímat a naslouchat i okolí. A hezounek Hemsworth zas hraje kluka, který není tak úplně povrchní. Sluší jim to spolu, chemie je patrná mezi herci i v příběhu, který se z pošťuchování změní do lásky, a to včetně uvěřitelného sexuálního pnutí. Jen ten tragický zlom ve vyprávění už příliš násilně doluje z diváka nějakou tu slzu. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Film, ze kterého je cítit snaha dojmout diváka a ono se mu to kupodivu docela daří. Nechápu tak nízké hodnocení (a hodnocení na IMDb už vůbec ne), ale já můžu s klidem říct, že to rozhodně nebylo špatné. Jenže hodně lidí bohužel ztrácí objektivitu, jen se objeví jméno Miley Cyrus. Jo jasný, nálepka "Hannah Montana" zrovna není žádná výhra, ale Miley to špatně nezahrála. Netvrdím, že by se do role nehodila třeba více nějaká jiná herečka, ale svoji roli zahrála tak, jak měla a vůbec mi nevadila. Musím říct, že herecké výkony se mi líbily velmi, protože vypadaly opravdově. Jinak je to samozřejmě film plný sentimentu, ale emoce v divákovi opravdu vyvolá. Sice to nic nového není a dost možná se z toho dalo vyždímat i více, ale jinak se mi to prostě líbilo. Nevím, jestli dát 3* nebo 4*, ale když vidím to hodnocení, tak si přidám... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Naroubované hollywoodské dialogy amerických teenagerů, kteří se chovají v rozpětí od pubertálních parchantů k vysoce vnímavým adolescentům. Nesmí chybět umírající rodič, zásadní uvědomění či patetický a nechutný závěr v kostele a usmíření s tím nejfajnovějším, nejinteligentnějším a.. jak jinak - nejvíc metrosexy klukem z celého města. ()

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Jak nemám ráda Miley Cyrus, tak tenhle film si mě naprosto získal i přes její podivnou tvářičku a odporné xichty. Kupodivu nejen teen komedie o zamilovaném létě, ale má to opravdu silný, ač předvídatelný příběh. Nekonec to nebyla ztráta času, jak sem si myslela, díky za to, on toho tu jsou jiné propadáky. Opravdu nechápu, co na tom kdo vidí za odpad... ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Prvý film, ktorý sa natáčal a odohrával na ostrove Tybee. (Pat.Ko)
  • Mnoho záběrů, zejména těch nočních, bylo točeno s dablerkou hlavní představitelky. Kvůli její nezletilosti byla totiž její pracovní doba značně omezena. (fraktal)
  • Film se měl původně natáčet v Severní Karolíně, avšak po uvážení finanční stránky projektu a výhod se štáb rozhodl pro Georgii. (Terva)

Reklama

Reklama