Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Susinnon odpad!

všechny recenze uživatele

nieeeee! Nikdy sa nespamätám! Miley sa vie tak neskutočne odporne tváriť, že by mi znechutila aj ten najdokonalejší film. To už fakt nikto nevymyslí nič lepšie, ako strávenie leta niekde v prdeli alebo pri mori alebo pri koňoch alebo podobne, tam nájdenie lásky, s ktorou sa najprv neznášame, ale potom ju milujeme, potom príde pár problémikov, potom jeden "väčší", cez ktorý sa nedá len tak ľahko preniesť, a tak musí zasiahnuť múdrejší a životom skúsenejší človek? Tragédiu striedajú slzy a hádky, a nakoniec... no čo nakoniec... Miley sa tvári zas nechutne odporne... Nečudujem sa, že mi pani doktorka predlžila marodku... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film je to znesiteľný. Keďže však ide o sparksovku, určité veci už očakávate. Fajn je, že film drží teenagerskú romantickú linku v znesiteľných mantineloch a príbeh obsahuje zaujímavé motívy na pozadí. Herecké výkony sú fajn. Film neprináša nejaké silné emócie a len mierne vytŕča z priemeru, ale nepozerá sa naňho zle. Ak vám stačila romantika reznutá vážnejšími témami v štýle MILÝ JOHN alebo NAJDLHŠIA JAZDA, mali by ste sa baviť aj teraz. Ak chcete opäť niečo ako ZÁPSNÍK JEDNEJ LÁSKY, skúste radšej ČO S LÁSKOU... ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

mam iba jednu otazku. kto dovolil Miley vstupit pred kameru? to dievca nevie hrat. pribeh pekny, tak ako vsetky Sparksovky, ale kazdy jeho film stoji a pada na hlavnych predstaviteloch a na chemii medzi nimi. A jedine stastie tohto filmu bolo, ze neslo ani tak o vztah dcera/priatel, ako o vztahy dcera/otec/brat. takze za tri, s prizmurenymi ocami a aj to iba za mojho milovaneho Grega. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

První den jsem si ten film pustil, abych ho po hodině bez výčitek vypnul s tím, že je to nehorázně předvídatelná americká sra*ka. Opravdu, ta první hodina byla úmorná. Druhý den jsem se odhodalal a pustil si konec a ten mě opravdu překvapil. Nedá se říct přímo mile, protože to opravdu chvilkami bylo smutné, ale když už ten film měl alespoň takový konec, tak lepší herci by ho zahráli lépe, ale tihle dva prostě ne. Miley ještě jakž takž ušla, ale ten kluk tam prostě jen byl. Dalo se z toho vytěžit více. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Miley Cyrus si střihla roli ne nepodobnou její Miley Stewart. Tak trochu na oko zatrpklejší, lehce vzpurná a naštvaná Miley bez alter ega. Není to ukázka širokého hereckého repertoáru, ale rozhodně jde o herecký repertoár. Ale i celkově film není žádná hvězdná záře a líbivá inovace, spíše hezký standard a i ty herecké výkony jsou psíše lepsší jak horší. Příběh má spád, obsahuje jak zábavu tak dojemné a smutné záležitosti, trošku zabržděnou zápletku a smutný ale vydařený konec. Trošičku citové vydírání diváka, ale nenápadnou přátelskou formou. Je to příjemná dramatická romance s odlehčujícími prvky, které je mnohem lepší, než by se na první kritický pohled zdálo. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • První den natáčení filmu začal scénou, kdy si Veronica Miller (Miley Cyrus) a William Blakelee (Liam Hemsworth) dají polibek v oceánu. (Terva)
  • Miley Cyrus spolupracovala s dialektickým trénerom, aby stratila južanský prízvuk. Naučila sa hrať aj na klasickom klavíri. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama