Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nedá sa říci, že Kevina Manleyho práce agenta cestovní kanceláře zrovna baví. Jednoho dne dostane oznámení, že je jediným dědicem svého dědečka, který žil dlouhé roky na Aljašce. Je to šance, jak konečně změnit fádní život. Když však dorazí do města Anchorage, zjistí, že v cestě ke štěstí stojí překážka: podmínkou dědictví je účast na psích závodech napříč Aljaškou. Má to být zkouška odvahy, vytrvalosti a šikovnosti. Mezi soupeři potkává krásnou Bonnie. Ta je ochotná mu pomoci, ovšem do té doby, než zjistí, že Kevin je vnukem muže, o kterém si myslí, že zabil jejího dědečka. A je tu ještě jeden háček - jsou tu totiž další zájemci o půdu, která ukrývá velké bohatství, a kterou má Kevin zdědit. Zvládne Kevin závody? Nájde zlato? Bude ho Bonnie milovat? Zvítězí nad chamtivci? (Intersonic)

(více)

Recenze (51)

movie 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si ještě na to, že Leslie Nielsen hrával v dodnes hodně kultovních komediích? Že Skeet Ulrich měl celkem dobře nastartovanou kariéru (VŘÍSKOT, NEWTON BOYS) a že na Natashu Henstridge se alespon dalo hezky koukat? No žádnej strach, všechno už vzalo poctivě za své a tak je to KEVIN ZE SEVERU, krásný sešup do žumpy plné psích sraček (no když už tu máme ty domácí mazlíčky coby psí spřežení). Špatní herci, špatná režie, špatné vtipy ... a Leslie Nielsen který je ještě horší než se čekalo. Tohle je hrubě mezi odpadem! a jednou hvězdičkou a zachraňuje to jen jeden kratičký moment: "To ale fouká!" "Promiň, to bude tim psím žrádlem." ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No já jsem se u toho docela bavil, jedinej velkej problém je, že hlavní představitel Skeet Ulrich fakt šíleně přehrává a pak vtipný scény v jeho podání nejsou prostě vtipný a to je bohužel dost velkej problém, ale zase se ve filmu objevuje Natasha Henstridge, která to vcelku snadno vynahradí a taky v né příliš obvyklé záporné roli Leslie Nielsen, ten se bohužel moc neprosazuje, hlavní vinu na tom nese nic moc scénář a hlavně ta jeho postava moc vtipná neni a prostor k vtípkům taky nedostává, ale i tak se dá u tohohle filmu dobře pobavit ()

Reklama

BrckoGOS 

všechny recenze uživatele

Obyčejně si troufám tvrdit, že dokážu rozpoznat dobré filmy, s čímž se velmi často srozumívá i hodnocení tady na CSFD. V tomhle směru jsem ale asi trošku mimo. Od začátku až do konce pohodové, oddychové a zábavné, až jsem byl sám překvapen. Viděl jsem dvě dabingové verze, ta původní z HBO mi určitě přišla lepší. Tak jako tak se na film rád dívám znovu a znovu, což mě přesvědčuje k tomu dát filmu 70 % a ještě dalších 5 dát navíc za nádhernou Natashu Henstridge. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Môžem si s tebou zatancovať?“ – „S tebou nechcem tancovať od piatej triedy.“ Psy sú v pohode, aljašský sneh dvojnásobne, blondíny tiež a proti rodinným filmom, ak nie sú sprosté, nič nemám. Ale tentokrát to nevyšlo, navyše - pre hororového fanúšika je pri pozeraní škváru KEVIN ZO SEVERU výsledný pocit o to zmiešanejší, o čo poníženejšie sa cíti za to, za akého neschopného ťuťmáka je v titulnej úlohe Skeet Ulrich alias Billy Loomis. A trápny Leslie Nielsen k tomu. Ak sa vám ale film páčil, vrelo vám odporúčam aj konkurenčný (o rok mladší) spriaznený produkt, SNEŽNÝCH PSOV s Cubom Goodingom Jr. (ktorý sa s Ulrichom stretol v TAK DOBRE AKO SA LEN DÁ, čudná zhoda náhod). ()

Hal_Moore odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle mělo být co? Několikrát ohraný příběh, který nenabízí nic nového, ba naopak, nabízí všechno o třídu horší. Herci, vtipy, hudba.. takřka vše. O rok mladší Sněžní psi se s tím poprali o třídu, ne-li dvě lépe. Leslie Nielsen není tím Lesliem, kterého mám tak rád, Natasha Henstridge není tak pěkná, jak si ji pamatuju a hlavní představitel příliš komediálního talentu nepobral. Jediný důvod, proč jsem celé dílo dokoukal byla pouhá zdvořilost. Nemohl jsem jen tak odejít z rodinné oslavy, kde čirou náhodou byla zapnuta televize zrovna na kanálu tv Prima. Kevin ze severu mě nezaujal absolutně ničím a doufám, že posledním filmem s tímto tématem budou právě Sněžní psi. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama