Reklama

Reklama

(Maruhi) shikijō mesu ichiba

  • Japonsko (秘)色情めす市場 (více)
všechny plakáty
Drama / Erotický
Japonsko, 1974, 83 min

Režie:

Noboru Tanaka

Scénář:

Akio Ido

Kamera:

Šóhei Andó

Hudba:

Jasuo Higuči
(další profese)

Recenze (4)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Opět jedna Nikkatsu produkce. She Beast Market je závěrečnou částí volné trilogie Secret Chronicle, která se věnuje prostituci v Japonsku. Tenhle snímek, odehrávající se v Osace je syrovým průnikem do života místní šlapky Tome, jejích sexuálních excesů, příběhů a útržků z jejích zákaznických kšeftů. Jedna sexuální scéna následuje druhou, chlapi jsou zvrhlí prasáci co rádi ženský při šukání polejvají chlastem, ponižují je atd. Vedle toho sledujeme i nově příchozí šlapku Fumie a taky zavítáme do Tomeiny rozvrácené rodiny. Ve filmu snad žádná postava není normální, Tome pro peníze udělá všechno (i když jí třebas zaplatí nevlastní tata), její matka je taky šlapka, hysterická a dosluhující, Tome se dokonce pouští i do hrátek s jejím retardovaným slintajícím bráškou... a všechno směřuje k totálnímu zbláznění a naprosté ztrátě lidskosti. Je to hodně naturalistické tenhle film, vše podtrhuje povětšinou černobílý obraz a syrově dokumentaristická kamera, bloudící po ulicích Osaky. Sexuální scény jsou tradičně naprosto bravurně a geniálně zmáknuté (některý momenty jsou opravdu totálně hot :-) ), se spoustou výborných pikantních detailů, takhle to umí jen Japonci. Doplňuje to i jeden wtf okamžik s nafukovací pannou, heh. Pro všechny pinku/roman poruno fajnšmekry povinnost. 8/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodně realistický film o tom, jak může vypadat život prostitutky v Japonsku. Ale kromě toho, že je zde ukázáno, s čím vším se taková prostitutka může setkat, je zde i nějaký příběh, který by mohl vést k vykoupení. V tomhle směru je zde skvěle použitá kamera, a to v jinak černobílém snímku. Explicitnost jde ruku v ruce s příběhem. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, ale to je tím, že jsem očekával hodně. Není to špatný film, ale nedokázal přinést něco hodně nového. ()

Reklama

Reklama