Reklama

Reklama

Yehi Hai Zindagi

  • Indie Yehi Hai Zindagi (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vasundhara (Gracy Singh) tančí klasický tanec. Vystupuje na představeních a má pevné etické zásady. Pochází ze střední vrstvy a stejně jako ostatní pohledné dívky jejího věku sní o svém pohádkovém princi. Při vystoupení na Mauriciu se seznámí s Udaybhanem (Saahil Khan), synem bohatého obchodníka. Vše nasvědčuje tomu, že se její sny začínají naplňovat. Vijay Thakur (Praveen Dabas) je organizátor napojený na Pintyu Bhagata (Mukesh Tiwari), barona podsvětí. Vijay Thakur se snaží přemluvit Vasundharu, aby vystoupila na jakési Pintyově akci. Vasundhara prožívá život plný kotrmelců. V jedné chvíli se ocitá v roli pečovatelky dvou malých sirotků. Co si počne? Má se provdat za Udhaybhana, žít iluzi života v luxusu a ponechat sirotky jejich osudu? Nebo má zůstat se sirotky? Nebo má prostě jenom pokračovat ve svém životě? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Už zase jednou nám distributor povídá o ději filmu nesmysly, byť ne až tak velké. Tanečnice Vasundara o žádném princi nesní, prostě a jednoduše tančí. Pokud Udaybhan naplňuje nějaké její sny, jde o noční můry. To je nicméně vcelku jedno. Scénář by vyžadoval zásah ani ne tak dramaturga, jako spíše producenta, jenž by kategoricky prohlásil: "Tohle točit nebudeme." Je v něm plno oslích můstků, které umožňují do děje vpašovat ubohé sirotky, obludně pozápadněného Inda, umírající matku a další dojemné či Indii stranící propriety. Děj díky tomu vypadá složitě a nepřehledně, ale rozhodně ne komplexně a promyšleně. +++++ Odporná kreatura Udaybhan má údajně reprezentovat Západ. Takového arogantního zmetka aby jeden pohledal. Pohrdá indickou kulturou, nedochvilností, technickou zaostalostí, chudobou... kdečím. Západ se v něm odráží, ale nesmírně deformovaně. Ve filmu by vlastně vůbec nemusel být, což by vedlo ke stažení jeho délky na přijatelnou úroveň a zvýšení kvality o hvězdičku. Takto jen *. ()

Jossie odpad!

všechny recenze uživatele

Ať přemýšlím jak přemýšlím, není nic, za co by si tenhle film zasloužil jedinou hvězdičku, písničky nudné, herci nesympatičtí a nemožní, zápletka sice komplikovaná, ale nudná a tanečky byly jak jinak než nudné. A navíc se to celé táhlo nudných 152 minut. ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Bollywood ve své krystalické podobě. Více jak dvouhodinová délka patří k dobrému standartu, v tomhle případě dosahuje hranice (ne)únosnosti. Zápletka je nesmyslnější, než kdy jindy (tím myslím než u ostatních filmů vydaných ve zlaté bollywoodské kolekci z Levných knih). Nevím, jestli jsem se málo soustředila, ale již po dvaceti minutách jsem se neorientovala v houfu nápadníků? taněčnice Vasundhary. Nicméně zmatený oficiální text distributora napoví, že chyba asi nebude jen v mé nepozornosti... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá nič čo by ma upútalo, už pri prvých minútach ma ale strašne nudil... Sanil Khana nemám rada, je divný.... Za čo som vlastne tomuto filmu dala jednu hviezdičku? ()

Reklama

Reklama