Reklama

Reklama

Dogs: Bullets & Carnage

  • Japonsko ドッグス/バレッツ&カーネイジ (více)

Obsahy(1)

Ve městě protkaném zločinem žijí čtyři odlišní lidé – Mihai, zabiják; Badou, prodavač informací; Naoto, osiřelé děvče žijící jen pro pomstu za své zavražděné rodiče; Heine, výsledek genetického pokusu doufající v záchranu stejných jako je on sám. Každý z nich musí najít sílu k překonání všech dilemat a překážek, aby mohli i nadále v tomhle krutém městě žít. (Zíza)

(více)

Recenze (10)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tahle série je docela příjemná oddychovka, která těží z faktu, že přestože jsou samotné příběhy ne zrovna nosné (respektive tak nejsou podané), je délka jednotlivých částí zvolena tak, že zábavnost jasně vítězí nad vším ostatním . Mangu jsem nečetl, číže ku své smůle nemůžu porovnat, ale postavy a jejich krátké příběhy mi byli zábavou, víc si nežádám, navíc mě poměrně bavila i celková nálada a kresba taky nepůsobila nejhůř. Během psaní tohoto komentáře byl jeden lachtan opařen čajem. Kurník. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

První díl měl pěkný mafiánský nádech, druhý byl nejslibnější a Badoua jsem si oblíbila a příjemně jsem se s ním bavila, třetí díl byl nudný, nic neříkající příběh o pomstě (meh), takže jsem měla chuť to dropnout, ale říkám si: "Má to jen 15 minut, to zkousnu.", čtvrtý díl by zase sám o sobě jiný. Ono se toho ve finále až tak moc vymyslet nedá, vzhledem k délce a času každé epizody :) Pro tentokrát mi ke spokojenosti stačí málo. Nápad zaujal, kouknu na mangu. PS: "Fuck up, gentlemen." :D ()

Reklama

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Toporně zrežírované a vizuálně poněkud mdlé. Manga dokázala ty jednoduché příběhy a postavy prodat díky dynamické akci a stylové kresbě, což je přesně to, co adaptaci schází. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ten druhej díl byl vážně "slušivej", ten bych si klidně pustila znovu, ale zbytek? Zahodit! :-)) To už tu bylo... přečtěte si mangu, je o 100% lepšejší ;-) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama