Reklama

Reklama

Bláznivé dědictví

  • USA Surf Ninjas (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dva serfaři - bratři africko-amerického původu zjistí, že jsou vlastně dlouhodobě ztracení princové z Čínských přímořských ostrovů. S pomocí nových sil a bojových umění, které dokonale ovládají, se jim podaří zvrhnout diktátora jejich rodného ostrova - despotického šílence. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Tento film si pamätám este zo svojho deravá, kedy na mňa veľmi zapôsobil lebo na tu dobu pôsobil veľmi efektne, vtipne, prepracovanie. Dobre herecke obsadenie, dinamika deja. S hudbou išli dosť mimo prúdu a niekedya až striaslo, no inak veľká spokojnosť. Taktiež by som mohol vyčítať Leslie Nelsona v hlavnej negatívnej úlohe. To mi prišlo tiež ako výstrel mimo. Inak je to druh filmu na ktorý sa dá pozrieť zas a znovu po istom čase takže veľká spokojnosť a poteší opäť si ho pozrieť aj dnes. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský rodinný akčňák z počátku 90. let, v němž jsou běloši ve výrazné menšině. S Leslie Nielsenem v roli záporáka, odbarveným Robem Schneiderem a mladičkou Kelly Hu. To stojí za zhlédnutí. Jsem si říkal, že je mi to ksichtění Ernie Reyese Jr nějak povědomé a on to je ten spratek z Rudé Sonji. 2.5* ()

Reklama

Gore odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmů, který se mi absolutně nelíbí. Hloupý děj, stupidní dialogy, příšerné herecké výkony, dětští hrdinové, kteří přeperou armádu (i když třeba Robu Schneiderovi při natáčení bylo už 30 let!?!?!?!). S podobnými filmy se v první polovině devadesátých let roztrhl pytel a všechny víceméně splývají. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to jako malej, předzvěst Schneiderových švihlých komedií, ale ještě ne tak strašně ulítlá. Jde hlavně o to, že ti dva kluci na obrázku se jednoho dne dozvědí, že jsou potomky dávného královského rodu z nějakýho ostrova, kterej teď uzurpuje Leslie Nielsen s elektrickou rukou. Starší je budoucí král a bojovník, mladší umí předpovídat budoucnost a používá k tomu gameboy, nebo něco podobnýho. Schneider hraje jejich kámoše, trhlýho a nešiku, kterej si myslí, že ve skutečnosti je tím vládcem on. A co jim tedy zbyde, než se vydat svoje království zachránit. Klasická slátanina tehdejší doby pro děti, ale funguje, protože jako dítě sem to žral. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ernie Reyes Jr. (Johny) si v tomto filmu zahrál společně se svým otcem, mistrem bojových umění Erniem Reyesem seniorem, který zde ztvárnil postavu jeho ochránce Zachiho. Reyes senior se také postaral o choreografii soubojů. (korbitch22)

Reklama

Reklama