Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milo (Tao Ruspoli) se svou přítelkyní Bellou (Olivia Wilde), oba dokumentární filmaři, mají před sebou nelehký úkol - dostat Milova problémového bratra Lea (Shawn Andrews) během čtyřiadvaceti hodin do protidrogové léčebny, jinak skončí na tři roky ve vězení za porušení podmínky. Léčebna je ale daleko, nemají peníze, aby ho do ní mohli zapsat, a Leo jim rozhodně není moc nápomocen. Jejich cesta, kterou Milo celou dobu natáčí, se tak stává závodem s časem, přehlídkou Leových přátel (od bývalých přítelkyň po drogové dealery) a v neposlední řadě honičkou s policií. (Martinibaby)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Piggsy odpad!

všechny recenze uživatele

Další zmatina natočená roztřesenou kamerou, zoom in, zoom out, záběr na půl ksichtu, záběr do nikam, jeden střih za druhým. Stejně jako kamera je chaotické i dění filmu a herecké výkony též nestojí za nic. Mám za sebou už hodně sraček, ale čeho je moc, toho je příliš. Fix je zatím bezkonkurenčně nejhorší film mého života, dobrý tak akorát na usnutí či rozbolení hlavy. Pozitivně není co hodnodit, takže sečteno podtrženo: nula procent a zdarec! ()

Spideyy21 

všechny recenze uživatele

Již delší dobu, jsem chtěl tenhle film shlédnout, ale pořád nějak nebyl čas. Nedávno se mi to konečně podařilo, a musím přiznat, že to byla příjemná jízda. Líbila se mi nejenom kamera a střih, ale i výborný soundtrack. Olivia byla skvělá, stejně jako ostatní neokoukaní herci / neherci :) Až tedy na "zhýralého kickboxera", který přehrával až přiliš. Ke koci to všeobecně trochu ztrácí dech, ale díky krátké stopáži, to člověku zas tolik nevadí. No a ještě musím zmínit jednu věc, a tím je poděkování viperblade za titulky. Opravdu dobrá práce. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si to – nebýt Olivie, nikdo si to nepustí. Roadtrip, jak přítelkyně s klukem vezou jeho bráchu do léčebny. Brácha je ale kretén, se kterým bych si ruku nepodal ani omylem, takže vás zkraje dost sere, ale časem si zvyknete a když pominu občasnou uhekanou hudbu a drogy, dá se to vydržet. A ponaučení? Na feďáky se z bysokoa vyserte.# [viděno: monitor, 2.0->5.1] # příběh 4 | hudba 4 | humor 1 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 3 ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nezávislák každým coulem. Fix jsem si sehnal hlavně kvůli Olivii Wilde, protože to je moje slabina. (Vysvětlím později). K filmu jsem měl k dispozici jen anglické titulky, ale za sebe můžu říct, že i když je to film dost ukecaný (na 93 minut připadne přesně 1 500 řádků titulků) v pohodě jsem stíhal. Jinak tento film je jedním slovem úžasný (jak sám Oliver Stone napsal "Nepodobá se to ničemu, co jsem kdy viděl. Zcela nový styl a talent.") a energický. Prakticky se to odehrává během jednoho dne a věřte tomu, co tady zažijete během hodiny a půl… na konci si budete připadat, že jste ten den opravdu zažili spolu s Olivií, Shawnem a Taoem. Jinak výraz "Fix" zde není použit ve smyslu "opravit", jak ho většina z neanglicky mluvících lidí používá, ale jako výraz pro slabinu či závislost. Při sledování tohoto filmu pochopíte proč (někdo má jako slabinu rodinu, jiný drogy). Před začátkem snímku jsem si řekl, že jestli to bude opravdu dobrý film, tak obětuju nějaký ten čas a vytvořím k němu české titulky. A on je to skvělý film, takže jo, vynasnažím se… :-) 100 %. ()

Dominik 261 

všechny recenze uživatele

Nezvyčajne natočený film o dvojici, ktorá sprevádza feťáckeho brata do liečebne, z ktorej |spoiler| aj tak po hodine odíde. Je to také všelijaké ale počas sledovania som nemal moc dobré pocity. Kamera z ruky je hrozná, herecké výkony tu moc nie sú, hudba sa občas celkom trafila tam, kam mala. Nebyť Olivie, tak si to nepozriem. Bol to taký deň strávený s nimi. Celkovo ma to ale moc nebavilo. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama