Reklama

Reklama

Russell Peters: Outsourced

(TV film)
všechny plakáty
USA, 2006, 75 min

Hrají:

Russell Peters

Recenze (3)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Russellom Petersom a hneď veľká spokojnosť. Russell si uťahuje zo všetkých rás a kultúr, pričom nemá problém popri svojich kúskoch komunikovať s publikom. Stále pôsobí uvoľnene, prirodzene. Úplný sympaťák. To sa teda často nevidí. Väčšina komikov ľudí z obecenstva ignoruje, poprípade ich zlikviduje za to, že prerušujú vystúpenie. Z Russella mám pocit, že si vie pokecať s každým, urobiť to vtipne a tak, aby tým neutrpel beh celej show. Tlieskam a smejem sa zároveň. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taký závan nového druhu humoru. Založenom na akcentoch, referenciách z iných kultúr a zvykoch a tradíciách tej indickej v podaní človeka, čo má prevážne americké zmýšľanie ale je Ind. Russell sa výborne vypracoval a je to stand up, ku ktorému sa rád vraciam. ()

Jordan6D 

všechny recenze uživatele

Skvělý komik, se skvělými historkami, které na nikom nenechají nit suchou. Skvělá práce s hlasem a obličejem, která mu umožňuje dokreslit příběhy, které vypráví. Perfektní práce s publikem. Samozřejmě tento druh humoru je pro vyrovnané lidi, kteří chápou nadsázku. Dále pak je třeba umět anglicky, dost dobře a být i krapet zcestovalý, aby jste pochopili rozdílnost některých přízvuků. Potom budete 100% spokojeni. Bez toho to bude tak na 80%. ()

Reklama

Reklama