Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kupodivu príjemne zabité dve hodinky. Trápnych miest tam bolo podstatne menej ako som očakával. A už to je veľké plus, hlavne keď si zoberieme, že je to len slabý odvar niečoho čo v 90 rokoch tak dokonale fungovalo - to je romantická komédia/ komédia. Film sa zaobíde bez fekálií, niektoré vtipy mu vychádzajú, iné zase nie - ale je tu maminka Curtisová a teta Weaverová a ich vzájomné súperenie je jednoducho skvelé:) Kristen Bell a Odette Yustman síce tiež nie sú na zahodenie - hlavne preto, lebo obrazy, kde sú oni sú tak správne chrumkavé. Fickman, režíruje blbučké filmy a netají sa tým. Hlavne preto, lebo väčšinu z nich produkuje Walt Disney. Začiatok a koniec fungujú na moje počudovanie skvelo. Čo sa týka stredu - tam som mal pocit, že sa film zbytočne naťahuje a rieši aj to - čo by riešiť nemal - Johannin ex priateľ - napríklad. Nepobaví, neurazí - ale raz a stačilo. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na každé střední škole je někdo kdo terorizuje a někdo kdo je terorizován. Když se takhle sejdou tři generace, mohla by to být sranda. Ale opravdu jen mohla. Připadalo mi, že na tenhle typ filmu je tam až zoufale málo "vtipných" situací, i když možná jsem těhle filmů už nakoukala příliš mnoho, že už mi to příjde jako normální scéna, možné to je. Nedá se říct, že by se mi to nelíbilo, bylo to něco u čeho jsem se odreagovala, takže vlastně přesně to co jsem hledala. Ale tak něják jsem na druhou stranu očekávala možná něco lepšího. Ale tak je to takový průměr. 3* Scéna z tanečního střediska byla úžasná a ta babička do toho mě málem zabila. ()

Reklama

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

První chyba, kterou jsem udělal v Novém roce, bylo pustit si tuhle stupidní "komedii"!! Ani netuším, proč je to prezentováno jako komedie, když jsem se v podstatě ani jednou nezasmál, a spíš se celou dobu udivoval na tím, jakou sračku lze natočit a kam ta trapnost ještě může zajít!! A ještě nutno říct, že Odette Yustman je fakt kočka, ale jakmile otevře pusu, plácnul bych jí..... ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, americké, klasické × jednoduché, stupidní, citové kecy. Klasická komediální zápletka, snaha o pomstu, pomsta, jekot, a sebebičování, omluvy, objímání, happyend a konec. Během filmu jsem málem několikrát usnula, ale jinak dobrý. Sice bylo pár trapných scén, jako zpěv na generální večeři a podobně, ale jinak to šlo. Ale stačí na jedno podívání, hlubší smysl v tom asi nemá cenu hledat. ..jo v Americe jsou asi jenom pěkný lidi, co? ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Kde je najviac šikanovaných (psychicky či fyzicky ba oboje) teenegerov na m2? Nooo predsa USA... začínam mať pocit, že každý treti amerikánec ma trauma s college, podobných "komédií" je neúrekom a v čom je táto iná? ehm, uhm, pfuuu... neskutočná oslava smiechu, kde bývala sokyňa si berie brata svojej sokyne, samozrejme nechýba krimi zápletka a to rozuzlenie uúu nechajte sa prekvapiť. Good Night, and Good Luck. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)
  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)

Reklama

Reklama