Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sra.ka. Nudila jsem se od začátku až do konce. No, abych vlastně byla upřímná, tak jsem ani ke konci nedostala. Typ humoru, který jde naprosto mimo mě. Jenom samé přehrávání a žádná originálnost. Nejhorší na tom všem je, že tam hrály v podstatě v hlavní roli mé dvě velice oblíbené herečky Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis. Obě tam byly skvělé. Jsou to taky paní herečky, o to víc ale mrzí, že hrály v takové hrozné hovadině. Ani ty dvě mě nedonutily k tomu, abych tomuto filmu dala alespoň jednu hvězdičku. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

"You Again" nabízí mé dvě nejoblíbenější hollywoodské veteránky v rolích rivalek (Weaverová s Curtisovou, aby mě náhodou někdo nepochopil špatně) plus zajímavé téma šikanované a ponižované holky, co se po letech může pomstít své sokyni. Z toho prvního by se dala vymyslet bezva fungující komedie, díky prověřenému talentu obou dvou dam, bohužel jsou na plátně celkem málo a jejich příběhu se scénáristi tolik nevěnují. Z toho druhého by šlo udělat buď černou neetickou komedii nebo zajímavé drama (pokud by se tvůrci vyhnuli obvyklému příšernému happyendu, omluvám a smiřování) - ale tady film totálně selhává. Ze začátku to vypadá slibně. Pak ale nelogicky dostane záporačka záchvat špatného svědomí, pár minut je drama (deziluze ženicha, fňukání u ledničky) a na ten přeslazený happyend samozřejmě dojde. Za všechno můžou scénáristi nebo idiot režisér, který neví, co chce. Škoda. Hvězdička navíc za moje dvě favoritky, které mě nezklamaly. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti romantickým komédiám, za ten čas som si už na ne zvykol a pri niektorých dokonca dokážem "vypnúť" a zrelaxovať. Obyčajne ich púšťam doma keď chce niečo pozerať aj žena, alebo keď náhodou nemám nič iné po ruke. Takto je aspoň chvíľu kľud v dome a nemusím počúvať, že prečo chcem stále pozerať iba "samé voloviny" čo ju (manželku) vonkoncom nebavia. A tak, keď nechcem skončiť s lobotómiou a s následným katatonickým kolapsom pri sledovaní Rosamundy Pilcherovej alebo Lidstromovej, je romantická komédia tá správna voľba. Pri tomto zvratku som však aj tak nebol ďaleko ku kolapsu. Film sa na záver dá charakterizovať asi takto: "Všetci nakoniec dosiahli po čom túžili, všetko sa na dobé obrátilo a tak mohli všetci spolu žiť na jednej hromádke až kým nepomreli". To čo k tomuto konštatovaniu viedlo je však iba preromantizovaný klišoidný trápny žvanec so sileným a odpudzujúcim humorom. Dávam dve hviezdy. Jednu Weaver, druhú Curtis. Kiežby ich to malo možnosť povzbudiť do ďalšej práce, lebo v poslednej dobe to s nimi, hlavne s Weaver, ide z kopca. V jej prípade by snáď stačilo, keby si dávala väčší pozor na to kam vstúpi a vyhne sa tak sračkoidným filmom. Hádam postačí lepšie preštudovať scenár kým na niečo prikývne. 30/100 ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uzivatel verbal komentarom potesil, no lenze ludia tuna komunikuju normalne.  Reziser Andy Fickman natocil len dalsi umelny nudny radoby vtipny film. Humoru tam  velmi nebolo - ak vobec nejaky tam bol -  lebo humor je vec vazna, je to  ako krehka  nadoba na vodu, staci malo a rozsype sa. Tvorcovia sa snazia tvarit, ze pojedli vtipnu kasu, no ale to sa len tvaria   : 0 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $25,702,053Tržby Celosvetovo $32,005,248Tržby za predaj DVD v USA $9,880,830 //počet predaných kusov 568,787║ Na moje prekvapenie ide o vydarenú komédiu, ktorá má dobré a pre film fungujúce obsadenie a príbeh v celku stráviteľný, aj keď občas to trošku dejovo zakolíše. /70%/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)
  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama