Reklama

Reklama

Nenávidím den Sv. Valentýna

  • USA I Hate Valentine's Day (více)
Trailer

Majitelka malého brooklynského květinářství, Genevieve, je nenapravitelná romantička, která ovšem sama na vážné vztahy nevěří. Vyznává pravidlo pěti schůzek, nechce se totiž v lásce zklamat. Jednoho dne přichází do jejího krámku Greg Gatlin, nový majitel sousední zkrachovalé restaurace. Genevieve svou neobvyklou životní filosofií Grega zaujme, a tak ji pozve na rande. Vše probíhá podle plánu, Genevieve radí Gregovi, jak se chovat, aby bylo rande dokonalé, oba se baví, od schůzky nic nečekají. Po čtyřech úžasných rande a jedné vášnivé noci si však přestane Greg Genevieve všímat. Domníval se totiž, že společně strávená noc se počítá jako poslední, pátá schůzka, po které by se podle ženiných pravidel měli rozejít, a tak vztah ukončil. Genevieve se nemůže z rozchodu vzpamatovat, také Greg na ni stále myslí. Týdny a měsíce plynou. Na valentýnský večer však čeká Genevieve překvapení, Greg se konečně odhodlá a vyzná jí lásku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Smok 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som ku takejto zhovadilosti ani nemal v pláne písať komentár. Svoje rozhodnutie som však zmenil, ako výstrahu užívateľom, ktorí by chceli urobiť podobnú chybu ako ja a priniesť domov v dobrej viere svojej partnerke nejaký vydarený kúsok romantiky. Aby náhodou nedopadli ako ja, keď fľaša vína bola na stole, sviečky horeli a ako vrcholné číslo som sa vytasil s týmto kúskom. Dostal som 30 minút pohľadov spod nechápavosťou stiahnutého partnerkinho obočia, následne vzduchom obývačky preletelo zopár invektív na adresu hlavných hrdinov (musím uznať že oprávnene) a potom už som videl len zadnú časť mojej partnerky miznúcu v dverách. Hrdinsky som film stihol dopozerať, ovšem myslím, že to bola ďalšia zásadná chyba toho večera. Už aj ja nenávidím Valentýna. ()

Babulik 

všechny recenze uživatele

Že romantická komédia? V skutočnosti dostanete hodinu a pol nepríjemnej nudy, počas ktorej vás Vardalos so stupídnym halyvúdskym úsmevom presviedča o tom, aká je mizerná herečka (a že sa jej to darí...), pričom jej zdarne sekunduje čajový Corbett s vizážou teplého učiteľa telocviku a celej tejto sračkoidnej záležitosti nasadzuje korunu slabý scenár od začiatku do konca natrepaný psychoanalytickými drístami o (ne)zbytočnosti vzťahov v podaní hlavnej hrdinky. Keby ľudia zodpovední za kasting obsadili do hlavných úloh v prvom rade lepších hercov, možno by sa dalo z toho niečo slušného vytrieskať, no s týmto obsadením a slaboduchým príbehom film padá kamsi do žumpy zabudnutia...Ak chcete romantiku, pozrite si radšej Pretty Woman. ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Nia Vardalosová měla slušný potenciál, zvláště po svém megaúspěšném průlomu s Velkou tlustou řeckou svatbou. Bophužel každý její další počin zapadal čím dál tím víc do bahna průměrnosti, neřkuli nudy, zde se evidentně snažila o svůj comeback, dokonce povolala zpět s sympaťáka Johna Corbetta. Nia si dokonce tak věřila, že si uzmula i řežisérskou sesli, což možná nebyl nejlepší nápad, její vedení není tak pevné, jak by mělo být, scénář má pár zajímavých chvil, jenže počase vše sklouzne do starých, omletých kolejí, velká škoda. PS. Bohdana Tůmu začínám velmi, ale opravdu VELMI hodně nenávidět!! ()

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Už od prvních pěti minut jsem si přála, aby to skončilo špatně. Být režisérkou, tak je nechám oba umřít nebo aspoň jednoho odstěhovat někam hodně daleko. Jak se můžete s jednou postavou ztotožnit, když jsou obě stejně neympatický??? Tohle už vážně přehnali a já měla co dělat, abych to nevypnula! Tohle je opravdu nejhorší romantická komedie, co jsem kdy viděla! Jediná vtipná věc, je ta, jak jsou oba hlavní hrdinové v galerii a prohlížejí si obrazy. ,,Jmenuje se to Žlutý bod.'' ,,Vážně? Já žádný nevidím.'' Tak za tohle dávám jednu hvězdičku... Anebo vlastně ne! ()

Drunk_Queen odpad!

všechny recenze uživatele

Koukat na tohle je fakt chyba. Postavy jsou pitomé, otravné a hlavní hrdinka mečí jak koza a myslím, že by fakt zasloužila pár facek.. Vše se tu řeší velmi slepičím a postiženým způsobem a vůbec, řeší se veelmi důležité věci... Většinu dialogů jsem bohužel ani nepostřehla, kdykoliv totiž někdo otevřel pusu, slyšela jsem většinou jen blá, blá, blá... Během filmu jsem začala akorát tak zívat a myslím, že záživnější by byl i dokument o pletení svetrů. 0% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama