Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečný maniak hrozí bombovým útokem!
Na 92. kilometru dálnice vybuchne bomba. Zákeřný vyděrač, který si říká Rascar Capac, požaduje vysoké výkupné. Aby dokázal, že je schopen čehokoliv, předvede další bombové útoky... Honba za zločincem začíná a tým Kobry 11 čeká těžký boj! (oficiální text distributora)

Recenze (28)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabota bida a nuda mizernej rozjezd serialu tenhle pilot mne vubec nechytnul marna slava bez Semira neni Kobry 11 a ta dvojice tady je mi uplne ukradena stejne tak jako ten bidnej a naprosto uspavajici pribeh zkratka prazdnota a marnost vic mne k tomu fakt nenapada jedna hvezda za Rascara Capaca a jeho kecy ()

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

Reklama

HellFireFery 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl seriálu Kobra 11 nese porodní bolesti (každý nějak začíná). Herecké výkony jsou na bodu mrazu a ani příběhově se nejedná o něco, čím by měl začít kriminální film s akčními prvky. Na druhou stranu jsou hlavní hrdinové sympaťáci a ani jejich kolegové jim nedělají výraznou ostudu. Vedlejší postavy však zřejmě stály před kamerou poprvé. HODNOCENÍ: 50 % ()

Santino7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11 bola svojho času (nielen u nás) veľkým fenoménom (a možno to tak stále platí, to už posúdiť neviem), a to i napriek tomu, že jednotlivé časti boli akoby šablonovité, celková kostra sa u jednotlivých epizód nijak výraznejšie nemenila - veď to poznáte, havária na diaľnici, začiatok vyšetrovania, prvé stretnutie s oným páchateľom (zákonite neúspešné, unikol), ďalšie vyšetrovanie a následne finálna naháňačka spojená s nejakou tou efektnou haváriou. Úvodná epizóda/film síce ešte taká čitateľná nie je, avšak zároveň sa nejedná ani o nič svetoborné. Čo si budeme nahovárať, chýba tam Semir :-)) Postavy sú dosť nevýrazné (výnimkou možno Johannes Brandrup, ktorý stvárnil Franka), hoci celkovo ten motív s tajomným zločincom Rascarom (ako i zopár odľahčených situácií, hlášok atď.) ozaj potešili. Čiže aj keď to bolo pomerne príjemné sledovanie (ku ktorému sa mi viaže akási nostalgia), viac než dve tomu predsalen dať nemôžem, keďže by to asi bolo značne neobjektívne. 2/5 ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když seriál znám již dlouho, nikdy jsem pilotní dvojdíl neviděla. Docela mě překvapil, nebyla to žádná paráda, ale dívat se na to krásně dalo. Musím říci, že i když jsem fanda českého dabingu, tentokrát se tedy moc nepřetrhli, špatně nadabovaná šéfová a nějací dabéři si dali i 5 rolí. Tento zprvu lehkovážný, později temnější začátek nekonečného seriálu o německých dálnicích, který mám moc ráda, tedy jel dost pomalu, téměř žádná akce, Frank je docela obyčejný, takže další série s ním už za 3 hvězdy asi nebude, ale tohle je průměr. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o jediný pilotní film k seriálu Kobra 11 (od r. 1996), kde se neobjevil vrchní komisař Semir Gerkhan (Erdogan Atalay). (mzss1)
  • Nejenže se detektivní případ filmu točí okolo slavných komiksů „Tintinova dobrodružství“, ale je zde použita i scéna s telefonní budkou, která se objevila v komiksu a přímo na něj odkazuje. (mar48)
  • Po zastavení silničářského auta s vlekem (po průjezdu labyrintem na dálnici) a následné nehodě několika osobáků, tam už silničářské auto není. Také má registrační značku KL 9682, kterou mělo silničářské auto, které na začátku na 92. km vybuchlo. (marcel5)

Reklama

Reklama