Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, která nikdy nekončí.  Skupina zlodějů vykradla banku. Ačkoliv jim jsou Semir Gerkhan a Tom Kranich na stopě, podaří se jim ujet v uneseném autobuse plném cestujících a řítí se po dálnici. Žádné zátarasy je nemohou zastavit, autobusu však dochází palivo. Pod pohrůžkou zabití rukojmích si lupiči vynutí přistavení cisterny s naftou. Sám Semir se vydává do této akce, ale je zajat. Situace se vyostřuje a životy všech rukojmích jsou ve smrtelném nebezpečí... Jak si poradí Kobra 11 s tímto těžkým úkolem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

viperblade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od zcela očividné (ale dost povedené) vykrádačky Nebezpečné rychlosti až po dost nelogické kiksy v závěru (pes v triku). Tomu se říká rozpětí. Objektivně ale musím uznat, že tohle byla svižná jízda, při které jsem se jen velmi málo nudil. Nebýt tu ty nelogické kiksy a být tu tempo už ze začátku filmu, jdu na maximum. Takhle sešlapuju brzdu a mé hodnocení se zastavuje na 4 rychlostním stupni. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo tak tahle Kobra 11 mne docela dost bavila ocenuju ze to jeste neni takova parodie navic tenhle Semiruv partak mi byl zatim nejsympatictejsi pribeh je sice trochu vykradena Nebezpecna rychlost ale i tak mne dost zaujal a libil se mi hlavni zaporak kterej byl spravne nekompromisni a hlavne to byl skutecnej profik samozrejmne ze par nelogicnosti se najde konec byl trochu odflaknutej a taky skoda ze aspon jeden pasazer autobusu nebyl pro vystrahu popraven ten debilni kravatak si o to dost koledoval ale jinak to ma celkem spad svizne to utece a ani se tentokrat tvurci zbytecne nevyzivaji v tech radoby cool zpomalenych zaberech vybuchy jsou paradni a sundani vrtulniku autobusem je sice pekelne prehnany ale nema to chybu takze az na par kravin fakt velmi slusna nenarocna zabava ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film rozdělený na 2 části: 1.díl ukazuje přepadení transportu peněz a následného útěku v MHD... Teda ten frajer je pěkný padouch, když střílí na počkání každého koho potká... Díl končí na mostě, když jim došla nafta... 2.díl další ničení a zmar pokračuje... Jinak ten konec byl super hlavní padouch je zastřelen "rukojmím", ze které se vyklubal komplic... No a Semir s Tomem zachrání rukojmí z autobusu a nakonec uniknou na padáku... ()

ohinek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší pilot jednoznačně, v dobách kdy vyšel, jsem se na něj byl schopný dívat 5x denně. Dokonce i děj je líbivý a zajímavý, o parádních akčních scénách ani nemluvě. snad až na hromadnou bouračku na dálnici. Ta by sama o sobě nebyla špatná, kdyby nebyly použity záběry z minulého pilotu. A to jak se každý vybourá pro to, že si nanáší rtěnku ve zpětném zrcátku, ladí rádio nebo něco podobného, to už je taky trochu ohrané, ale nevadí, nebýt značky kobra 11, film by to dotáhl výš, ale já naštěstí tohle omezení nemám. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nalijme si čistého vína - originalita tohoto pilotního filmu je 0. Tvůrci vzali díl z první série "Konečná stanice pro všechny", promíchali ho s filmem "Nebezpečná rychlost", přihodili zbytky z "Pekelné jízdy na A4" a okořenili hromadou klišé z příběhů o únoscích a rukojmích. Je to sice značně neoriginální, ale to v žádném případě neznamená, že je to špatné. Jedná se o povedený mix akce a napětí, který mě vždycky bavil. Pravda, značnou roli hraje nostalgie. Tento pilot jsem měl v dětství nahraný na VHS a pouštěl jsem si ho pořád dokola. Ale královsky jsem se bavil i při aktuálním zhlédnutí. Na absenci originality kašlu, když je to taková zábavná jízda. A to je to, čím by měla Kobra 11 být především - zábavou. Radši takováhle akční vykrádačka než laciná a nudná - byť původní - detektivka (těch bylo ve 4. řadě celkem dost). Logické nesmysly u "Jízdy smrti linky 834" netřeba řešit, je jich tu plno, ale forma vítězí nad obsahem. Záporák (šéf zločinců) je celkem slušný, rozhodně výrazný a zapamatovatelný. Shrnutí jednou větou: S vypnutým mozkem je tento pilot luxusní akční zábavou. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama