Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Chris zastaví podězřelou dodávku, jejíž pasažéři se vydávají za pracovníky plynárny. Když jde do tuhého, začnou střílet a z místa činu uprchnou. V podzemí dálnice však nechávají aktivovanou bombu... A další útoky hrozí. Semir a Chris jsou přizváni, aby se pokusili nebezpečné útočníky najít, než dojde k dalším neštěstím! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pred Steinkem to nebolo ono a ani po Steinkem to nie je ono. Semir mal iba jedného poriadneho parťáka. Ani tí ostatní nie sú zlí, ale zlaté časy Kobry 11 (to znamená, že lepší priemer) sú už nenávratne preč. Priemerný televízny film bez poriadnych naháňačiek, ale nechýba aspoň bývalá sexi sekretárka Andrea, ktorá má úchylku na chlapov o hlavu nižších. Aj ten komisár Rex je nakoniec fajn voľba. Najlepší pilotný diel je ten, kde na scénu prichádza Steinke. Ako inak. ()

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akože ja neviem, tento diel bol až extra ustrelený, ja síce chápem, že tie úvodníky sa robia veľkolepejšie ale totok nebol môj šálok kávy. Hold keď chceš vykrádať Smrtonosná pasca 4.0  musíš na to mať. Na druhú stranu to má celkom nečakaný zvrat, len s tým napätím okolo rodiny to nefungovalo, proste bolo jasné, že umrieť nemôžu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vsech strankach prumernej pilot Burkhard mi hned po Steinkem jako Semiruv partak nejvic sedi ale neco tenhle dil podrazi a to je predevsim scenar ktery je jeste hloupejsi nez obvykle smula ale ja jsem uz v pulce filmu tusil kdo je hlavni kapo a iniciator bombovych utoku a vedel jsem jak to cely dopadne a samozrejmne ze jsem se nemylil jinak to tak spatny neni porad z toho jeste nedelaji parodii a Semir a Chris tu hrajou uspokojive hru na zlej polda a zlej polda takze kdyz to vezmu kolem a kolem tak v ramci serialu prumerna zalezitost co neurazi ani nenadchne ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle pilotní film je pro mě znatelný sešup dolu na kvalitě oproti všem předchozím. Je to takový ten první pilot, kde je o šílenou záchranu města, či dokonce světa, jako je tomu pak v dalších s Benem. Ohrožený jsou miliony životů, a vše musí vyřešit kriminalisté dálniční policie. Tady se tu přidává další velké Kobrácké klišé, a to je únos Andrey, a potažmo dalších členů rodiny vyšetřovacího týmu. Dalším nešvarem je, že se dostáváme hodně od prostředí dálnice, potažmo zločinů na ní, pryč jsou piloty ze 4. či 5. řady, které se skoro celé odehrávají na dálnici. Taky přidávám ještě výtku k dabingu, kde je poměrně dost špatně filtrovaný hlas v telefonu, takže je hned jasné, kdo je hlavním vůdcem bandy. Dobrá akce to tady vytahuje k průměru kobráckých dílů, ale zároveň i z dosavadních pilotních filmů na poslední místo jejich pořadí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama