Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir se má oženit s Andreou Schäferovou. Na dálnici však dojde k havárii, při níž zemře ředitel bezpečnostní služby zemské banky. O chvíli později havaruje i Semir s Janem. Ukazuje se, že za oběma nehodami stojí otrlý zločinec Tscherny. Poté, co je zatčen, je unesena Andrea. Semir a Jan si musí pospíšit, aby ji zachránili! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LOL strasna blbost a zatim suverene nejdementnejsi pilot ke Kobre 11 jakej jsem mel tu cest videt nejsem sice nejakej extra znalec serialu ale zda se mi ze s pribyvajicimi dily se stava z puvodne svizny a jednoduchy kriminalky totalne prekombinovana picovina takze sorry ale tohle uz jsem fakt nerozdejchal zlocinci co maji genialni plan na loupez zlata za pomoci robotu a vede je bejvalej plukovnik Rumunsky tajny sluzby co umi z lidi delat jakoby mrtvoly a pak je zase ozivovat jedem z Japonsky ryby to bylo proste moc do toho Semir co meni partaky casteji nez ponozky a slipy tu ma k ruce toho totalne nesympatickyho prepubertalního frajirka kterej je prijemnej asi jako vozraly decko co se mnou chce prat ve tri rano v hospode ten konec to pak pohrbiva uplne ja vim ze skalni fanousci by to asi nerozdejchali ale mozna meli Semir a jeho nastavajici na konci chcipnout a serial by tim skoncil to bych ocenil no tenhle pilot byl kazdopadne otresnej za par tradicne slusnych vybuchu a znicenych aut to unikne tesne odpadu ale uz i z tohohle se stava klise a nechapu ze to lidi bavi az do dneska uz nejakych 18 serii nebo kolik furt dokola ale ja holt asi nejsem ten spravnej fanousek tak mi tato zahada zustane neobjasnena ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11 - pilotní film k 8. sezóně. Seriál jede dál, pilotní filmy už nejsou co bývaly a jejich kvalita klesá. I přesto je to pořád ta Kobra 11, kterou všichni znají. Příběh je tentokrát pro hlavní hrdiny více osobní, i přesto se tvůrci nemohli vyhnout několika stupiditám, bez kterých by se to určitě obešlo. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se k seriálové dálniční policii dostal vůbec poprvé, zrovna po nedělních večerech na Nově premiérovala 8. série a zásluhou maminčiny snahy mi všechny díly natočit na videokazetu, jsem zrovna úvodní film do nové sezóny viděl nejvíckrát ze všech epizod, které kdy vznikly. Možná právě kvůli tomu mě i vzpomínky na ní po čase omrzely. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V době, kdy už to řada fanoušků s Kobrou vzdávala, přišel dvojdíl, který se sice nakonec ukázal labutí písní seriálu, ale zahájil poslední sérii, kterou jsem si opravdu užil. Extra nadsazené akční scény, osobnější případ než kdy jindy a několikanásobně gradované finále. V téhle kombinaci nemůžu jít níž. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama