Reklama

Reklama

Recenze (12)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Indický snímek evropských rozměrů. Krátké, svižné a nečekaně dějově sevřené. Příběh vychází z klasického námětu o skupině lůzrů, která se nevědomě zaplétá do čím dál větších problémů. Vtípky, jsou většinou povedené a snímku se daří relativně dobře fungovat v mezích černo humorné gangsterky. Škoda že v závěru klesne zpět do spirály, ve které hlavní postavy přestávají být hybatelem děje a vše se kolem nich prostě děje. Na jedné straně to ironicky pomrkává na zavedená schémata – bez svého zapříčinění jste se do toho dostali, stejně z toho vyváznete – nicméně divácky to až tak uspokojivé není. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Vypointované, svižné, vtipné a v konzervativním prostředí indického komerčního filmu, kde se ještě před pár lety slovo "sex" jen opatrně hláskovalo, taky dost drzé a provokativní. A ač je Delhi Belly jednoznačným úspěchem na všech frontách (na další film v režii Abhinaye Deola se vážně těším, píseň 'Bhaag D.K. Bose' nemůžu dostat z hlavy o Imranu Khanovi už nesmýšlím jinak než jako o nové herecké hvězdě), je zřejmé, že jeho hlavní nosník tvoří vydařený scénář Akshata Vermy. Od něj se mají současní bollywoodští scénáristé co učit. 85% ()

Reklama

Remini 

všechny recenze uživatele

Očakávala som niečo oveľa, oveľa lepšie. Pripadalo mi, ako keby si úživali nadobudnutej slobody a tak vložili slovo "fuck" do každej druhej vety. A po chvíli to prestalo byť vtipné. *** Väčšina zábavných scénok bola ukázaná v upútavke a trochu aj v promo videách. Celkom chytrý scenár, skvelé momentky. Gang pašovateľov bol zábavný. Z hereckého obsadenia sa mi najviac pozdával Kunal Roy Kapoor. Vir Das strávil väčšinu času v kŕčoch (:D) a Imran si zachoval pravý poker face. *** Nie je to film, ku ktorému sa vrátim, ale rozhodne sa teším na hudobné videá (ktoré neboli súčasťou filmu). Hudba bola skvelá, ale v rámci filmu celkom zabudnuteľná. Keby som na nej takú dlhú dobu nezávislačila, ani by som si ju nevšimla :) Za Jaa Chudail a Aamirovu "itemovku" sú to silnejšie tri hviezdičky (postarali sa o potrebné oživenie). *** Keď už indickú komédiu, tak to radšej Tere Bin Laden a Aagey Se Right - tie boli viacej mojou šálkou kávy :) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nevedela som, čo môžem očakávať, ale nakoniec to dopadlo tak, že som sa smiala od začiatku do konca :-) Indická variácia na komédie, kde sa nímandi zapletú s gangstrami, sa mimoriadne vydarila. Ak má film dostať 5*, či už je to dráma alebo bláznivá fraška, musím to cítiť v kostiach okamžite po jeho skončení. No a toto bolo čisté nadšenie. Mňamka presne podľa môjho gusta :-) ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

A zase ten odpuzující plakát! Dlouho jsem to odkládala s tím, že na další zombíky nemám náladu, a oni to žádní zombíci nebyli, i když tedy k tomu nebylo daleko. Z počátku se vše točí kolem fekálního humoru - jak už nápis na plakátu napovídá - ale pak se film rozjede do klasické komedie. Bodnia v župánku, chlapi v čádorech, no mě to rozesmálo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama