Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je mladá, je krásná, a přece...!
Vic je atraktivní, inteligentní mladá žena..., a přesto je stále panna. Pořád ji totiž něco nevychází - špatné místo, špatný čas, ale především špatný muž. Jednoho dne však potká toho pravého, sympatického Nika, kterému se také zalíbí. Je tu však ještě její "problém", se kterým si bude muset nějak poradit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (39)

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Nechci se navážet do některých předchozích komentářů, ale tenhle film nepochopí každý. Asi jako když ve filmu bude nějaký chlap řešit, že je impotentní. Ženská, co to bude sledovat, to pochopí teoreticky, ale nedokáže se vžít pořádně do pocitů takového muže. Tohle je přesně ten případ. Je to film s trochu riskantním námětem, protože "to" se dnes přece nenosí a většina lidí tento "problém" nepochopí. Mně se však film líbil a bylo to něco jiného, než klasické filmy tohoto žánru. Komické situace byly v první polovině, pak už to bylo trochu vážnější, bujná fantazie hlavní hrdinky byla příjemná a potrhlá, ale nakonec si bohužel musela uvědomit, že dnes vyrukovat na kluka to, že jí táhne na třicet a ještě s nikým nebyla, může být asi hodně nepříjemná a trapná záležitost. i když ty trapasy s možnými nápadníky na jednu noc byly možná trochu přehnané a co si budeme nalhávat, v normálním světě by se jí to určitě aspoň jednou povedlo. ()

Sofia_Straw

všechny recenze uživatele

Umelo natiahnutá minutáž, film je predvídateľný, jednoduchý - aj keď sa snaží komplikovať dej vzťahom k dvom mužom, resp. k prebudeniu sa do reality, v ktorej dvaja ľudia žijú vedľa seba, no nedokážu voči sebe prejaviť skrývané city. Skrývané z jednej strany, tá druhá si sedela dlhšiu dobu na kábli. Ako celok strašné... , mimo záujem, preto nehodnotím. ()

Reklama

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

"Pravá" německá romantika jak od Ingy Lindström říznutá trapasy a sexuálními eskapádami alá Holky to chtěj taky. Zkrátka to nejhorší z německého filmu v jednom balení. Trošku mě děsí zjištění, že bych scénáře podobného ražení mohl psát z fleku i já. Už 5 minut po začátku filmu jsem měl neotřesitelné jasno v tom, kdo se ujme deflorace té hlavní gertrudy a i další předpovědi, týkající se vývoje děje, byly tak přesné, že by mi je záviděla i věštkyně Sibyla. ()

solver 

všechny recenze uživatele

Shrnutí filmu: Puťka, která může dělat z fleku modelku na spodní prádlo, bydlí s chlapem, který je učitel, ale neklátí ji. Jde na pohovor k šéfovi, který řídí porsche, vypadá jako model a je ... nezadaný! Problém, nebo chcete-li zápletka: Viděl ji z poršáku (lol) ve všech prekérkách, jak se snažila přijít kvůli němu o to nejcennější, za co by jí každej druhej snes modrý z nebe :-) Všechno jsme už viděli v těch amerických filmech, ale zde přemíra náhod a klišé přebila všechno. Dobrý moment byl jen když radila idiotovi, co volal do Brava aby se poradil co má dělat s pannou. * ()

angel.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím kde začít.Německo VS komedie.Potupa před všemi i sebevíce trapnými komediim ,počínaje Holky to chěj taky až po tohle.je to KATASTROFA nudnější ,,komedi´´ jsem neviděl ,DVD jsem chtěl po 20minutách upéct na pánvičce ,ale řekl jsem si škoda pánve ,kouknul jsem dále ale v polovině filmu to nešlo lámal jsem.29ti letá pana a píše pro časopis BRAVO.Tak to je trošku moc i na mě.Být mi 13 a byl bych pubertalní holka možná bych se smál.....ale spíš co to je za slátaninu.Je toho hodně a nechci ty rozlámané kusi ještě najít a pohřbít do země.Němci držte se filmů (jako je třeba Klepaní na nebeskou bránu ,jenže toho se asi nedočkáme) nebo doktorských seriálu.... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Berlíně (Německo). (GASTON73)

Reklama

Reklama