Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Sebastián se stejně jako spousta dalších mladých lidí snaží i za cenu podvodu vyhnout základní vojenské službě v Bundeswehr. Kvůli neopatrnosti je však nakonec odveden a společně se svými vrstevníky absolvuje výcvik. Jejich cílem však není udělat ze sebe muže a sloužit vlasti, ale nucený pobyt si náležitě užít. Společně provedou řadu "klukovin" a svým nadřízeným dají pořádně zabrat. Nakonec se však svým přátelstvím postarají o vítězství nad sousední americkou základnou, čímž napraví smýšlení důstojníků o jejich neschopnosti. (SakyLand)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Parádní parodie na německou armádu. Ty scény a nápady na řešení situací. 😄 Poznámka: Jsou zde i pěkné slečny. 👍 Poznámka: To kino nemělo chybu. Počkejte si. 😂 Soundtrack super. Závěrečná scéna je super. Poznámka: Film doporučuji sledovat s titulky forced, v místech kde se mluví jiným jazykem. Hvězdiček 3 ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, kde nechybí parodici starých známých - figuruje zde sgt. Mahoney, kpt. Lassard, verze našeho Balouna a dále i nacisticky založený Turek a Žid ucházející se o přijetí do německých tajných služeb....prostě klasická švejkárna i s bytelným "definitivně teploušským" závěrem, po kterém jsem váhal, zda nedat ještě jeden bodík navíc. ()

Reklama

MELODY 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý, fakt dobrý. Trocha nadsázky, minimum fekálního humoru a místy poměrně uvěřitelné jednání postav- hlavní hrdina si nepřeje vzbuzovat zbytečný rozruch, holky z Bundeswehru jsou normální holky- žádný solárko, styling jak z péčka, žádný silikony. A film? Malinko jako když mixnete Policejní akademii českým Copak je to za vojáka. U závěrečné hudební scény jsem seděla s očima vytřeštěnýma, totálně vykolejená a mumlala "Panebože, to ne!!!", jak byla pitomá. Sebekriticky ale připouštím, že ať je to jak je, já se ani chvilku nenudila. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Němci moc komedií netočí, tato se však v celku povedla. Za malé náklady se povedla celkem slušná komedie. u této komedie není potřeba ani přemýšlet, děj je tak jednodochý, až skoro žádný. Scénář je celkem slušný, občas mi přišlo něco zbytečném každopádně se na to nechá koukat. Hvězdičku navíc za tu závěrečnou písen ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Mám rád nemecké komédie a i túto by som radil ku tým vydarenejším. Celkovo film na mňa zapôsobil dobrým dojmom. Pôvodne som chcel dať 4*, ale za ten záver, ktorý ma vôbec nebavil uberám jednu dole. Takisto ma sklamal aj scenár. Vo filme sa ale nájde zopár vydarených vtípkov (s tankom prísť pred búdku s rýchlim občerstveným), takisto príbehovo je to pozerateľné a hlavne není to stupídne a zbytočne vulgárne. Takisto vyzdvihnem výborné herecké obsadenie. Pre mňa príjemná komédia z vojenského prostredia, z ktorej autori mohli dostať viac. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v německém Bavorsku. (Terva)

Reklama

Reklama