Reklama

Reklama

Nejlepší vozy F1

  • Velká Británie World's Greatest F1 Cars, The
všechny plakáty
Sportovní / Dokumentární
Velká Británie, 2000, 120 min

Obsahy(1)

Seznamte se s více jak stovkou nejrůznějších vozů velkých cen, od Bugatti přes Tyrrell po Ferrari. Vychutnejte si detailní informace o vozech, které se umístily na stupních nejvyšších v dějinách mistrovství F1. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Bohužial, keby mal dokument oveľa kratšiu stopáž a nebombardoval diváka tisíckami názvov a výpočtom tisícoviek výkonov, rýchlostí a objemov, bolo by to lepšie. To je fakt len pre zarytých nadšencov F1 a automobilovej histórie. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Jen pro zaryté fandy, já jsem se v obrovském množství termínů, jmen a technologií opravdu ztrácel. To ovšem nijak neubírá dokumentu na zajímavosti, většinu věcí jsem vůbec nevěděl. Velké mínus je ovšem vražedná stopáž. ()

Sollozzo 

všechny recenze uživatele

Tento dokument shrnuje všechny nejdůležitější momenty historie F1. Od prvopočátku, přes zabijácké formule s turbem či šestikolé příšernosti až po čas Mikki Hakinena a Schumachera. Popisuje vznik různých týmů, počátky účasti slavných značek jako jsou Ferrari či Mercedes. Záběry z historie jsou často v prostřihu s nově natočeným materiálem (např. z festivalu rychlosti v Goodwoodu atd.).Takže co se týče obsahu nemám žádné výhrady. Snad jen ta stopáž je na dokument přeci jen delší. ()

Reklama

Reklama