Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Losangelského policajta Chucka Norrisa prenasledujú nočné mory, v ktorých sa mu zjavujú obete vraha, ktorého kedysi dostal do väzenia za vraždy dvadsiatich piatich žien. Jeho nočné mory sa jedného dňa stanú skutočnosťou, psychopatickému vrahovi sa podarilo ujsť z väzenia a opäť začne vyčíňať. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Danny O'Brien (Chuck Norris) díky velké náhodě zadrží psychopatického zabijáka žen Simona Moona (Jack O'Halloran), který je znám jako Teror. Simon se po třech letech strávených v léčebně pokusí o útěk v dodávce, sjede ze srázu a je považován za mrtvého, ale nenajde se tělo... V Norrisově filmografii jde o film, kde musí více hrát, protože soubojů je zde méně. Jack O'Halloran je pořádný dvoumetrový pořízek a nejvíce bude asi známý ze Sepermana (1978), kde hrál nemluvného záporáka Nona z Kryptonu. V menší roli se objeví i Branscombe Richmond, který s Chuckem vymění několik úderů. Billy Drago tady nehraje kupodivu záporáka, ale má roličku doktora Highwatera. Synové Chucka Norrise, Eric a Mike (v titulcích uveden jako Michael Ray Norris), dělali na filmu jako kaskadéři. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Základní zápletka se netváří jako typické béčko a jsou zde náznaky thrilleru. Začátek je přitom docela povedený, ale pak je to jedno velké hluché místo ve scénáři, kdy se prakticky nic neděje. Příběhově zde nejdou zasadit ani pořádné mely a akční scény, proto film trpí po půl hodině nudnými pasážemi až do konce. Úplné fiasko to však není......4/10 ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Pohodová Cannonovka s řádnou dávkou béčkovej ksichtů, Billy Drago jako psychiatr, Steve James jako tradiční parťák do nepohody, zlej kryptoňák O´Halloran tentokrát ještě zlejší a cameo Bobbyho Sixkillera jako bonus. Yoram s Globusem nezklamali, opravdu pohodová sračka, tentokrát ovšem spíš krimithriller než akční. ()

Pit 

všechny recenze uživatele

Toto som videl asi keď som mal 8 rokov, vtedy sa mi to zdalo dosť schopné a bavilo ma to. Viem, že som to mal nahraté na VHSke a pozeral som to dokonca viac krát. Pamätám si, že záverečný súboj som si prehrával viac krát. Ale viem aj to, že toto nebol klasický bojový Norrisácký snímok, v tomto sa to skôr celé hralo na Sylvestrovú Cobru. Viac zbraní a na strach pôsobiacich scén, ako tých prírodne bojových. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No nevím, zrovna tento film s Chuckem Norrisem bych zase tolik nehanil. Svým způsobem jde o průměrný krimi thriller a to hlavně díky ústřednímu psychicky narušenému zabijákovi, který vraždí převážně ženské zlomením vazu. Ze začátku pořád kecy o prcaní – „můžeš ještě - jo můžeš, borka se moc netěšila z nove práce“ - nicméně ten český dabing byl vážně otřesný. Místy to mělo i zajímavou atmosféru, mrtvých tu bylo taky dost, leč ty jejich mordy moc nápaditosti nepobrali – většinou jen uslyšíme křupnutí a toť vše… ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama