Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého thrilleru je Joshua McCord, stárnoucí agent a expert na obzvláště obtížné případy. Má před sebou několik obtížných úkolů. Musí osvobodit První Dámu, manželku amerického prezidenta, ze spárů teroristické skupiny poněkud vyšinutých radikálů, a také musí najít a vycvičit svého nástupce. Vybere si toho zdánlivě naprosto nejméně vhodného kandidáta, totiž velmi schopného, nicméně poněkud vzpurného elitního bojovníka Deke Slatera, kterého musí nejprve přesvědčit o tom, proč by měl takovou práci přijmout. Společně s ním se pak vydává na další záchrannou misi, při které mají osvobodit amerického vojenského experta a jeho rodinu z rukou drogového kartelu v Kolumbii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

jobina

všechny recenze uživatele

Nemůžu ohodnotit - nevím totiž děj. Už při seskoku z ef stosedmnáctky, jsem nepochopila smysl, nevím který důležitý velvyslanec nebo senátor se musel zachránit a proč. Znenáhla však znovu byla upoutána má pozornost - ty paže na hrazdě a záblesk modrých očí, napnuté svaly s vystupujícími žílami.....tahle ukázka muskulatury však trvala pouhých pět minut - asi to nebyl smysl filmu, že? Promiň Chucku, ale ty jsi mne fakt nezaujal.... ()

Billy_Cz 

všechny recenze uživatele

Pane bože... mě by zajímalo jak by jste natočili film vy co tu hodnotíte kritizovat je úplně snadné jako prdět do židle při sledování prvního porna Staloneho. No nicméně mě se tento film líbil a dal jsem 4 hvězdy už jen za Chucka. rozhodně jeden z lidí díky kterých jsem se dal na bojová umění. Takže takto secvičit choreografii soubojů není žádná prdel a může být i životu nebezpečná a jelikož tady už Chuck má nějáký věk už za sebou tak to zřejmě nechtěl přehánět ale finální zápas byl celkem dobrý. Na to kolik mu v té době bylo tak se hýbal ještě perfektně většina lidí v jeho věku mají problém si dojít na hajzl ale Chuck stále válí. Na rozdíl od Van Damma je Chuck skutečný mistr bojových umění. Naučte se rozštěp a můžete kopat stejně jako Van Damme a můžete točit taky filmy. ()

Reklama

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Prezidentov noob je "film", ktorý by kľudne mohol byť vysielaný ako predel medzi monoskopom a druhým monoskopom. Určite by predstavoval vhodnú príležitosť, aby si divák trochu odpočinul a načerpal nové sily na monoskopové pokračovanie, pretože to je určite podarenejšou a kvalitnejšie spracovanou záležitosťou ako je tento filmový výmoľ. Už pútač čo to napovie, čo za huncúctva chodia Chuckovi po rozume a či azda je na niečo alebo niekoho nasrdený? Ako je všeobecne známe psychiatrom a psychológom z praxe a nám ostatným z filmovej tvorby Chuck je pán do koča aj do voza. Tento napínavý thriller je toho ďalším dôkazom. Chuck tu je v jednom kole, najprv zachráni prvú dámu, potom vežu, tam sa vykúpe s veľrybou aby nakoniec dal dve tri grimasy pri bojovom výcviku svojho hereckého súputníka. Ozaj aby som nezabudol, tie kopance forsírované s chirurgickou presnosťou do brucha a bokov oného cvičenca pri priťahovaní sa na hrazde majú prosím vás aký zmysel? Odbiť mu ľadvinu alebo priviesť diváka do blázinca? Kadencia s akou sa tu striedajú obzvlášť obtiažné prípady je pozoruhodná a veľmi pochybujem, že ich je v niektorom inom filme väčšia hustota na meter štvorcový. Chuck, Fuck a ich japonská kolegyňa disponujú najmodernejšou technikou nielen čo sa týka zbraní ale aj najmodernejšia technika schopná ovládať vesmírny satelit na súkromné účely. Skrátim to, finálna scéna sa má odohrávať v kolumbíjskom Medeline, ale mám veľké podozrenie, že tí nezbedníci to natáčali v botanickej záhrade alebo arboréte niekde na periférii New Yorku. Úloha Chucka a jeho kolegov spočíva v oslobodení nejakého profesora Mozegsona z hlbokej džungle, ale cesta k nemu je prinajmenšom komplikovaná. Keďže celý tábor je strážený tými najostrejšími gumenými panákmi, asi 50 ich stojí popri chodníku a stopuje Chucka a Fucka. Chuck a Fuck sa musia prepraskať až do samotného jadra drogového tábora, krčné stavce, chrbtice lámu a lámu až sa pomaličky dostanú do kempu. Ináč na tomto mieste spomeniem jednu zaujímavú vec a síce, aj keď Chuck zlomí väzy za zvuku, ktorý musel byť počuť aj v Paname, žiaden z ochráncov tábora ani len netuší, čo sa deje za jeho chrbtom. Hoci vzdialenosť medzi ním a nelsonovaným kolegom je asi dve piade, no on pokľudne prešľapuje na mieste a periférne sleduje, kedy sa k nemu opatrný Chuck priblíži, aby mu mohol tiež vykrútiť krky. Kopy, hmaty a tlieskanie sú sprevádzané hlasitými povzdychmi či zvukovými efektmi pripomínajúcimi skúšobné výbuchy na Marshallových ostrovoch, čo "filmu" tiež dodáva riadnu atmosféru. Final fight nesie známky ozajstnej kvality, vekový priemer účastníkov je 74 rokov, takže si viete predstaviť čo čas porobil s ich pohybmi. Japončík sa obmedzuje na poskakovanie na mieste s kde tu vystrčenou nohou naznačujúc malú potrebu a Chuck dá tiež zopár ostrých kopov, dbajúc aby si nedodupal slabiny resp triesla. ()

Delfador 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal, ale nakonec se Prezidentův muž ukázal jako zajímavý akční film. Viděl bych ho spíš jako Chuckovu formu odchodu do důchodu, ale i potom točil, takže nic. V 60ti letech je ve velice dobré formě a vůbec jako legendární Chuck Norris je dělaný pro to, aby byl Prezidentovým mužem. Každopádně za bláboly jako "S teroristy nevyjednáváme.." a podobný, musím strhnou hvězdu.. Každej ví, jak to v Americe chodí, co dělá "svatej pan prezident" největší loutka a podobně. Přidal bych k tomu ještě, že je to žánr sci-fi. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Norrisovka mi opravdu sedla. Sice akce a některé záběry ve vzduchu, v letadle působí hrozně béčkovitě tak jsem co se týče akce, soubojů a přestřelek spokojen. Norris má ve filmu zajímavou postavu, čisí z něj autorita. Na jeho pokročilý věk je Norris ve velmi slušné kondici. Film rozhodně nemůže nudit. Ostatní herci Dylan Neal a Jennifer Tng mě též bavili. Takže hodnotím 80% = **** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl pak režisérem druhého natáčecího štábu a společně s Tannerem Gillem byl také koordinátorem kaskadérů. (Rominator)
  • Natáčení probíhalo v texaských městech Brownsville, Corpus Christi, Dallas a South Padre. (Terva)

Reklama

Reklama