Reklama

Reklama

Prezidentův muž 2: Ground Zero

(TV film)
  • USA The President's Man: A Line in the Sand (více)

Obsahy(1)

Tajný agent Chuck Norris se vydává do akce, aby překazil teroristický útok jadernou zbraní. Musí najít úkryt teroristů a zneškodnit bomby dříve, než bude zlikvidována jedna z amerických metropolí! (oficiální text distributora)

Recenze (63)

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel som to dopozerať do konca, naozaj chcel, ale nedám sa týrať, no nie. Zlí, zlí moslimovia rozbíjajú vzácne sošky a vyrábajú atómové bomby na počkanie. Ale už viem prečo sú americkí prezidenti takí múdri, veď im radí ten najmúdrejší Chuck Norris. Inak ale nechápem načo je USA celá CIA keď majú Chucka, veď ten z rodinného domu vyrieši všetko a vždy, stačí sa len pozerať na obrazovku a občas pretočiť späť, pozor, ale nie preto že to nepochopil na prvý krát, ale preto aby to vysvetlil tým menej chápavým spolupracovníkom. ()

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

Mega pi*ovina z dílny filmařů republikánské strany. Za takovou propagandu by se nestyděl ani aparát pana Brežněva. V tomhle filmu je odpad úplně vše: herci, celý štáb, efekty, kamera, scénář, "režie", myšlenky, technologie, zeměpis atd. Jenom za takové filmy by si Amerika zasloužila být zničena. Kvalitní filmy se budou točit i bez Ameriky, ale takové shity už ne. ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vystreliť sa jat-packom a potom dokĺzať na padáku až k ponorke, to už chce nemalý skill. Nesmrteľný Chuck tu nepredvedie ani jeden kop z otočky (WTF!!!), iba vyskočí pol metra, zavesí sa na tyč a mierne pokrčí nohy v kolenách... Nuž, čas nezastavíš. Ale aspoň predviedol na konci novinku a tou je drvivý futbalový kop, ktorý pošle úbohého teroristu letom tri metre až do najbližšieho stromu. A to drahý zúčastnený, to je ešte väčšie terno, ako fakt, že zneškodniť atómovú bombu v poslednej sekunde je už zase "IN". ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný film s Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi to najslabšie, čo kedy natočil. Má celkom dobrý príbeh o prezidentovom mužovi, ktorý sa spolu so svojim týmom snaží zabrániť afghánskym teroristom spustiť atómovú bombu na americkom území, konkrétne v Dallase, ale nie je moc zaujímavo spracovaný. Aj kvôli krátkej dĺžke nenudí, ale ani moc nebaví. Akcie tu nie je málo, ale moc s ńou spokojný nie som. Môže za to hlavne fakt, že Chuck Norris sa akcie skoro vôbec nezúčastńuje, pripojí sa až koncom filmu, ale aj tak skoro nič nepredvedie. Moc by to neprekážalo, keby mal za seba adekvátnu náhradu, ktorou ale Judson Mills nie je. Niekedy predvedie aj niečo zaujímavé, hlavne časť v podzemnej základni je celkom dobrá, ale nemá ani štipku charizmy a pôsobí až moc namysleným dojmom. Na celom filme mi až moc vadí ten prehnaný amerikanizmus. Nemám nič proti tomu, ked´ je hlavný hrdina dobrý človek, ktorý má rád svoju vlasť, ale nepáči sa mi, že tu je americký prezident vykreslený tak extrémne dobre a Amerika je tu tiež spravodlivá a tolerantná. A spokojný nie som ani s logikou, pretože je tu až príliš mnoho úplných nezmyslov, hlavne dokonalé satelity, ktoré dokážu veľmi detailne zobraziť aj podzemné základne, celá časť s padákom pri únose šéfa teroristov, preskakovanie plotu a ešte mnoho iného. Tento film je pre mńa veľkým sklamaním. Jednotku mám veľmi rád, pre mńa je to jednoznačne najlepší Norrisov film a jasné plné hodnotenie, ale toto pokračovanie je o niekoľko tried horšie. Kamera, strih a celková réžia je približne rovnaká, ale príbeh, akcia, záporáci a aj Norrisov partner sú tu omnoho horšie. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 54%. ()

Delfador 

všechny recenze uživatele

"Adame [Mejfílde] jsi nejhorší lhář z celé země," řekla jakási bába (asi jeho žena) prezidentovi, "proto tě zvolili." Američani se stále snaží dokázat, že chtějí nějaké super dobro a v podstatě nic špatného nedělají. S teroristy nevyjednávají (ale financují je). Mám celekm pochybnosti, že v tomto filmu je nějaké vyšší poselství, každopádně některé věci nebyly zase tak marné. Chuck nám aspoň zase ukázal, jaký je borec. Jeho salto-střelba, to se jen tak nevidí. Není tu zase tak úplně v hlavní roli, což taky ubírá tomu kouzlu Chuckovického filmu. Zneškodnit bombu 47 setin před výbuchem a hele ono je to jištěný, žádnej problém, teď dáme sekundu před výbuchem ne? Ach ach. Nejlepší byl ale kop Chucka Norrise v závěru filmu.Teroristický vůdce nakopnut Chuckem odletí 5 metrů a narazí do stromu. A prezidentův projev na konci, to bych rád připomněl svou větu na začátku. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Deka Slatera ztvárnil Judson Mills, zatímco v předchozím díle jej hrál Dylan Neal. (mzss1)

Reklama

Reklama