Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hraný dokument o osudech rockové undergroundové skupiny, jejíž členové hledají nejen možnosti zkoušek a vystoupení, ale také v konfrontaci s oficiální kulturou vlastní výraz. (Hans.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

úžasná rocková smršť. S tej hodiny a pól čo to má. Hodinu vypaľujú brutálne skladby skupiny HOBO BLUES BAND. Nič podobné som v živote nevidel ani nepočul(Pre fanúšika maďarského rocku povinnosť..) Neviem si ani predstaviť akoby mohli Slováci alebo česi niečo podobné natočiť. Kto by tam hral Elán alebo Božskej Kája? Silná dráma ktorá poukazuje na tú temnejšiu stránku totalitného režimu takmer s istotou môžem tvrdiť že bol film za komunismu zakázaný. To by si súdruhovia nedovolili veď by to bola ich samovražda. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Film plný skvělého bigbítu, zuřivých vlasatců a odhalených ňader. Takže se asi nelze divit, že v roce 1981 se do československých kin nedostal. Na plátně se neustále objevují trefné výroky rockových a bluesových osobností (v maďarštině, angličtině a ruštině). Zajímavostí je neustálé střídání černobílého a barevného materiálu. Ve snímku zazní také "Dynamit" od Olympicu. Pro fanoušky rocku povinnost, bohužel jen těžko dostupná... ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pro československou normalizační distribuci nepřijatelný snímek z „bratrského“ Maďarska byl nakonec zakoupen s fatálním zpožděním teprve v době „perestrojky“ a v polistopadové situaci už nemohl získat pozornost, jakou by si zasloužil. (NFA)

Reklama

Reklama