Reklama

Reklama

Človíček

(neoficiální název)
Krátkometrážní
Dánsko, 2006, 13 min

Osmiletý Mathias dostal za úkol napsat do školy esej, kterou nazval "Jak porozumět ženám". Jeho práce se ale ukáže celkem složitou, a v průběhu psaní práce se zamiluje do své spolužačky Marie. (Philber)

Recenze (67)

venca163 

všechny recenze uživatele

Malej panchart s vizáží ideálního kandidáta pro hitlerjugend pěkně zformuloval pár základních pravd o ženách. Bylo to srandovní (scéna na začátku, jak (ne)lichotí holkám), bylo to poučné (ženám musíš lhát, jinak se naštvou), bylo to i poetické (scéna z plavečáku - bohužel jsem na to koukal na youtube s nějakými arabskými popisky a ta verze měla tu nahou ženskou vystřiženou - místo toho tam byly nějaký řeči o banu...tuhle scénu jsem si ještě dohledal jinde). Dobrá hudba. (80%) ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Niečo úžasné, poetická short-story About a girl(s), no tentokrát ju nespieva K.Cobain :D Krásna hudba, krásne severanky, milý mladý "muž", a krásny úsmev dievčaťa...a výsledok? Že čo všetko spraví chlapec/muž pre ženský úsmev :DD jasná vec, v podstate-máme matriarchát ♣ hehe PS: OST_Thomas Haardell-Blow your mind...keby ste si tú božskú melódiu chceli od niekiaľ stiahnuť ;-) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+4* a pro dnešek už poslední kraťas, sice starší, ale je povedený a najdete v něm kus životní pravdy, která Vás někam dostane :-). Je vidět, že ve Skandinávii ve školství nejsou žádná témata tabu. Doporučuji a věřím, že pobaví i Vás a pustit si ho můžete třeba zde. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Takovej malej blonďák, ulíčníček, záletníček :o). Prej : Nemůžu najít maminku, jojo chlapec si to pěkně na tý dámský plovárně zařídil :o). Už si přesně nevzpomínám jaké sem měl zájmy v osmi letech, ale mám takovej pocit, že to rozhodně o holkách nebylo. Jinak mám takovej pocit, že porozumět ženám je čím dál tím těžší, možná že v těch osmi letech by to byla brnkačka :o). Na závěr bych sem píchnul příslovíčko : Kam čert nemůže, nastrčí ženskou :o)) Dámy jistě prominou :o) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama