Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je situován v multikulturním předměstí Sydney v Austrálii. Příběh se točí okolo libanonského Australana Johna, který byl propuštěn z věznice. Po svém propuštění je John jiný člověk. O to větší šok se mu dostává po návratu domů, kde nachází svého mladšího bratra Charlieho zapleteného do stejného světa zločinu, který Johna dostal do vězení. (johnson)

(více)

Recenze (2)

Shit 

všechny recenze uživatele

Když nebudu příhlížet k tomu, že ve filmu mluví jak prasata, 2x hůř než britové a neni jim téměř rozumět, takže bez titulků to byl fakt jedinečnej zážitek, tak to stejně za moc nestojí, celej příběh je postavenej na rasismu, úsměvných teen ganzích a na kázání staršího bratra, co právě vylez z vězení, kterej má ale nulový charisma a je to takovej divnej přičmoudlej, nudnej týpek, kterýmu se stejně těžko dá věřit nějaký zmoudření, po tom co si vyzkoušel vězeňskou sprchu. Film v podstatě námětem mírně připomíná American history X, ale teď se skoro stydim, že sem tyhle dva filmy dal k sobě, protože takhle nudná blbost si to nezasouží ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Producent John Perrie sa k tomuto filmu dostal pôvodne ako dramaturg po náhodnom stretnutí s režisérom Davidom Fieldom. (ČSFD)

Reklama

Reklama