Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prequel sci-fi filmu Transmorphers (2007) je príbehom skupinky ľudí, ktorí sa snažia zachrániť pred mimozemskou inváziou robotov.  Keď vodičku auta zabije mobilný telefón, ktorý sa premení na robotického pavúka, doktorka Jo Summersová príde na to, že čosi nie je v poriadku. Čoskoro sa na inteligentné roboty začnú premieňať aj ďalšie prístroje a všetko smeruje ku kybernetickej revolúcii. Roboti využijú pokročilé technológie, ktoré majú k dispozícii, aby zneškodnili armády a ovládli celú planétu. Jo spolu s ďalšími ľuďmi zistí, že mimozemšťania sa snažia zmeniť atmosféru a zásoby vody tak, aby vyhovovali ich potrebám. Keď sa skupinke podarí zničiť jedno zo zariadení, ktoré premenu uskutočňujú, vypustia tak do ovzdušia toxické chemikálie, ktoré zatienia slnko a odštartujú sériu silných búrok. Jedinou možnosťou záchrany je ukryť sa v podzemí. Úlohou tých, ktorí prežili, bude postaviť sa proti votrelcom a pokúsiť sa opätovne získať kontrolu nad planétou. (Incantator)

(více)

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

O dost lepší pokračování. Boxletner je sympaťák a snaží se sice to celej film neutáhne protože ostatní herci jsou katastrofální. Ale aspoň je tu zábava která v prvním díle chyběla. Akční scény jsou celkem na nic díky roztřepanosti kamery což se sem moc nehodilo. Efekty byly na Asylum parádní. JDe vidět že se tvůrci snažily. O dost lepší pokračování. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vším čím chtěli být druzí Transformeři, ale nakonec nebyli. Ba ne kecám, nebýt scény s mobilem, vrtulníkem, rozmluvy nad fazolema a celého finále (což jsou cca tři minuty), tak je to tak nudné, že by to nefungovalo ani jako guilty pleasure podkres na párty vyhulených alkoholiků. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama