Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lidí se nachází na lodi uprostřed bermudského trojúhelníku. Když se dostane časovou branou do hluboké minulosti, naráží až na svět plný dinosaurů. Tito lidé ale nejsou na ostrově jediní a tak se zde setkají s pilotem letadla z druhé světové války nebo s posádkou německé ponorky. Jejich snahou je dostat se z ostrova, kde jsou kvůli prehistorickým zvířatům v ohrožení. Musí se jim nějak podařit vyrobit si pohonné látky a to, zda jejich počínání bude mít úspěch, záleží jen na štěstí. (Terva)

(více)

Recenze (47)

woody.birch 

všechny recenze uživatele

Na průměrnou produkci od The Asylum je to docela slušná úroveň ;-). Kdyby to měl být jen "obyčejný dobrodružný film na sobotní odpoledne", tak bych tomu dal i o hvězdičku víc. Jiné filmy kromě hvězdného obsazení a speciálních efektů nemají o moc víc co nabídnout. Jenže tohle je další zprznění (existuje ještě nejméně jedno výstižnější slovo) knihy od E.R.Burroughse. Probůh! Proč se všichni pokoušejí původní náměty podle E.R.B. vylepšovat? ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

DVD cover hlásal: Film ve stylu Jurského parku! K tomu plejáda neznámých herců a krásná cena originálního DVD v pevném v igelitu zavařeném plastovém pouzdře za 10 Kč mi i bez juknutí na CSFD dala tušit, že se nebude jednat o filmový skvost. Také jsem k tomu tak přistupoval a rovnou očekával béčko, ba i céčko. Začátek kupodivu nezačal nezajímavě a prvního digitálního jakž takž vyanimovaného pterodaktyla jsem omluvil nedostatkem financí. SPOILER. Zatímco v jiných snímcích si vrcholného predátora T-Rexe schovávají na posledních deset minut, tady nám jej naservírují prakticky ihned po přistání na ostrově. Ale ono nejde jen o přerostlé ještěrky, podobnou časoprostorovou dírou se na ostrov dostali další existence. Je tu např. pilot Avengeru (ano - jeden z té skutečně zmizelé letky nad trojúhelníkem), starý námořník jehož loď zmizela v šedesátých létech a co čert nechtěl i německý U-Boot s partičkou (neplést s tou debilní bandou Suchánka a genzera!) ponorokových námořníků, kteří jsou stále ve válce. Po řadě nelogických zvratů film začne značně nabírat grády směrem k tomu céčku. Všichni trosečníci se zpřátelí a vysvětlí Němcům, že válka je kaput a oni prohráli. Jediná možnost jak se dostat z ostrova je U-Boot. Ale kde vzít palivo? No přeci na ostrově, kde u hnízdiště T-Rexe klokotá ze země surová ropa! T-Rexe se všemi silami podaří zahnat granáty k U-Bootu, který po něm vypálí torpédo ! ! ! (podotýkám, že ponorka leží do své 1/2 přídí na pláži). Pak už nic nebrání zřízení rafinerie a destilací ropy vyrábět naftu pro ponorku a petrolej na svícení. Když je všeho dost, trosečníci naskočí na U - Boot a odjedou hlubinami pryč. Jestli se jim záchrana podařila nevíme, protože hlavního hrdinu zapomněli na ostrově. Ten si tam ale našel jinou zábavičku. Jakou? To je tajemství! Budete se muset na tento film - Ve stylu Jurského parku podívat ! ! ! Co se týče Asylum, tohle nebyl zas takovej průser jako tradičně. Sud nafty, víc nedám. * ()

Reklama

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Předlohu E.R. Burroughse neznám a ani jsem nevěděl, že tento další z Asylumáckejch dinosauřích pokusů má knižní podklad, zvlášť když ho TV Soukupov uvedla pod názvem Dinosauři útočí. Proto nebudu hodnotit, jak moc se od slavného Sci-Fi příběhu tento film odklání. Začátek filmu se tvůrcům povedl, postupem času však šla kvalita dolu, nicméně zachraňuje to zajímavý závěr. Samozřejmě nečekejte žádné kvalitní hollywoodské triky, je to sice lepší než třeba Raptor Island, ale stále je tu znát nízký rozpočet. Proto je tedy nízké i moje hodnocení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Caprona, mýtický ostrov z Burroughsovej knižnej trilógie sa dočkal dvoch ( pre mňa ) kultových filmových spracovaní. A to THE LAND THAT TIME FORGOT a THE PEOPLE THAT TIME FORGOT z rokov 1975 a 1977. Išlo o viac ako vydarené dobové spektákle s krásnymi trikmi zo starej školy a neskonale dobrodružným dejom. Štúdio The Asylum sa rozhodlo, že teda vykradnú ďalšiu klasiku a spravia ďalší trápny mockbuster. Lenže, aby sa im podarilo stvoriť ďalšiu sr@čku, tak to by museli urobiť niečo, čo robili dovtedy. Pretože tento ich ´´hit´´ je epic, jak režijne tak príbehovo a pritom nepostráda určité napätie a romantiku. Toto je možno výnimka potvrdzujúca pravidlo, ale výnimka rozprávkovo zábavná. SAMOZREJME V RÁMCI THE ASYLUM! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupina turistov na malej výletnej lodi sa počas časopriestorovej búrky v bermudskom trojuholníku presunie do minulosti. Posunú sa v čase do obdobia, keď na Zemi žili dinosauri. Vylodia sa na neznámom ostrove, ktorý sa hemží nebezpečnými, krvilačnými, prehistorickými beštiami. Ich životy sú v ohrození. Budú musieť vymyslieť ako sa dostať späť do reálneho času. Dobrodružný sci-fi snímok "The Land That Time Forgot" je produktom americkej nízkorozpočtovej filmovej spoločnosti The Asylum. * ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu z roku 1918 od Edgara Rice Burrounghse. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v parku Griffith v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama