Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej začína 10 rokov v minulosti, kedy Arthur Hellsing zomiera a tak sa jeho dcéra Integra dostáva na čelo organizácie Hellsing. Jej strýko Richard sa ju pokúsi zabiť aby získal moc, no pri tomto pokuse prebudí Alucarda, pýchu organizácie Hellsing. Alucard zabije jeho mužov a umožní Integre, aby strýka zabila, čím sa stane poslednou pokrvnou dedičkou. Alucard sa zaviaže pomáhať Integre a stane sa jej verným služobníkom. Naspäť v prítomnosti, Alucard je povolaný na zabitie kňaza a jeho ghúlov, avšak policajtka Seras Victoria je zranená a Alucard ju potom, ako jej dá na výber, premení na jeho upíriu služobníčku. Neskôr sa Alucard na misii po prvý raz stretáva s Otcom Alexandrom Andersenom a nastáva tvrdý boj... (NeosinneR)

(více)

Recenze (23)

Prochy38 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Whaw. Tak tohle jsem nečekal. Začíná to stejně jako původní seriál, což určitě není na škodu! Je to mnohem propracovanější, protože jisté události jsou předhozeny právě pro ty, kdo seriál sledovali a všechno jim dojde. Tato série se zaměřuje právě na části, které seriál pomíjel. Výborné! Těším se už teď na další díl! Jen! A musím to říct, i když to na moje hodnocení nemá vliv, ta animace! Naštvalo mě to, a hodně! Děláte z toho dětský seriál, a to je trapné. Vážná scéna, krev a maso všude možně a Victoria hodí obličej jak z reklamy na sunary! To mi asi vadí jediné. Mrzí mě, že se mi nedaří sehnat díly v původním znění, ale v angličtině. ()

Sabiana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to je příběh o tom, jak se z kouzelně tajemného seriálu stala fraška. Každý má velkou hubu plnou zbytečných keců, stupidita je patrná na každém kroku, a ti, co by měli spíš mlčet (Alucard) toho nakecají nejvíc (nutno říct, že úplně zbytečně a tím nejhloupějším způsobem). Z vždy vážné Integry se stala ukecaná rádoby ďábelsky se šklebící ženská, z Viktorie postavička s IQ mrkve, která by na Alucarda nejraději skočila a strhala z něj šaty, a chudák Alucard dělá blbosti, střílí jen pro efekt a ne pro účinnost, pořád kecá, místo toho, aby každé jeho slovo byla perla, a je sentimentální jako člověk. K tomu ještě fakt, že vše je vysvětleno víc, než je zdrávo, (a proto "Děvče, jsi ještě panna?" vyhrává cenu za nejWTF větu historie.) Zkrátka a dobře, zkazit první díly legendárního seriálu by sotva šlo líp. Aspoň ta animace má úroveň (stejně jako Alucardův úsměv) (a mimochodem, Seras je zrzka!) ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborne animé, ktoré pútavosťou, atmosférou a krvavosťou značne prevyšuje rovnomenný seriál. Tento samostatný film, ktorý slúži ako zhrnutie prvých častí seriálu do jedného celku funguje presne tak ako mal podľa mňa fungovať seriál. Postavy sú obalené tajomstvom, plné drsných rečí a špeciálnych zbraní a značne odlahčeného humoru. Keby sa tvorcovia unúvali posunúť celý príbeh do daždivého počasia nabralo by to o triedu lepší feeling. Ale aj tak sa jedná o kvalitný animé film, ktorý posúva upírov na ďalšiu úroveň čo sa týka filmovej zábavy a nerobí to tak hlúpo ako Twilight sága a zároveň je zábavné, dynamické a poriadne krvavé. Čo viac si môže fanúšik nadprirodzených bytostí, hororov a animé priať? ()

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hellsing je zpět!Tentokrát se autoři rozhodli natočit novou verzi nejen pro to,aby to bylo v lepší kvalitě obrazu(jako někteří autoři z Hollywoodu),ale také vložit do seriálu více děje z mangy.Tento první díl je rozjezdový,takže se zde objeví první tři epizody z minulé verze.Některé scény zde vystřihly,ale aby to fanouškovi původního seriálu snad nebylo líto,tak se zlepšily ty scény,které byli předtím slabší.Tento v pořadí první film Hellsing je pro mě ctyřhvězdičkovou záležitostí,ale doporučuji shlédnout až po původní verzi.Temná atmosféra zde byla dokonalá a má nejoblíbenější postava Alucard je ještě drsnější než kdy dříve.Jen tak dál! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně velký krvavý nářez, který tak nějak rychloposuvem (přesto pochopitelně) uvádí diváka do světa Hellsingu, britské tajné vládní organizace pro boj s nadpřirozenými stvůrami, a jejího nejschopnějšího výtvoru, nezničitelného upíra Alucarda. Původní seriál si dával víc na čas, i když tohle se zatím dějově neodchyluje. ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama