Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sídlo organizace Hellsing, kde zrovna probíhá zasedání vládní organizace Kulatý stůl, přepadnou upírští bratři Luke a Jan Valentinovi se svojí armádou krvežíznivých ghúlů. Celá vojenská posádka sídla tento neočekávaný útok nemrtvých zdá se příliš nezvládá. Ovšem Hellsing má v zásobě nejenom upíra Alucarda, ale i jeho novicku Seras Victorii a komorníka Waltera, kteří se záhy vrhnou do boje s nepřáteli. Šéfku organizace Integru Hellsing ovšem nejvíc trápí otázka, kdo stojí za všemi těmito útoky. (Kicune)

(více)

Recenze (19)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tradičné spojenie ľahkej erotiky a hororu. Ghoulovia obchytkávajú Seras Vicóriu, len aby Alucard mohol strielať nohy svojím súperom. Predzvesť niečoho väčšieho sa pomaličky zjavuje na horizonte. Krvavý balet jedného z najznámejších animé. Definícia hororu a nechutnosti v pútavom háve v réžií Tomokazua Tokora, ktorý posúva celú mytológiu do takých oblastí, akých sa seriál nedokázal ani okrajovo dotknúť. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už o dost lepší než první část, takřka už standartní seriálový díl. OVA se pomalu dostává přes fázi zrychleného představení děje a postav a už začíná i trochu vyprávět příběh... i když je čím dál víc evidentní že v prvé řadě půjde tu jednoznačně o animačně dobře zpracovanou akci, která také zabírá naprostou většinu stopáže. Zbytek je črtán stále jen ve velmi jednoduchých konturách. 7/10 ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už to začíná vypadat nadějně. Akční scény jsou sice pořád nudné, ale řemeslně jsou provedeny poněkud lépe, hlavně Alucard vypadá mnohem děsivěji než předtím. A berserk mod Seras byl taky super, což připisuji hlavně mnohem většímu množství krve. Co mě ale nejvíce nadchlo byl konec. Pokud se v příštím díle objeví Nacisti, tak by to mohlo být velmi zajímavé. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý film Hellsing je tu a já už neodolal a musel jsem dát pět hvězdiček.Bratři Valentinovi zaútočili na sídlo Hellsingu s tím,že si vyzkouší jejich odolnost.Luke Valentine měl úžasnou schopnost,zatímco jeho bratr Jan byl prostě psychopat upíří.:) Nicméně Lukovi Alucard předvedl,že ve škole zabíjení nedával pozor,zatímco Jan odešel alespon trochu se ctí.Tento filmový díl zahrnuje celý útok Valentinových,takže už tu nejde děj tak rychle,jako u minulého dílu,což mi trochu vadilo.Nicméně tady je vše v pořádku takže pět hvězdiček! ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se posouvá opět jen v rámci seriálu z roku 2001, zároveň ovšem dodává nové a velice důležité informace, které ovlivňují příběh(čipy) a konečně nastíní kdo, je ten, co tahá za nitky a kdo stojí za umělými upíry. Ty vraždící scénky v podání bratrů Valentineových lahůdka, ghúlové my přišli děsivější s očima, co měli v původním seriálu, leč mi z nich leze mráz po zádech. No a zpracování Luka Valentina Alucardem je vizuálně nejpůsobivější scéna, celého tohohle dílu. Ceras se tu pořádně rozjede, až je dívakovi líto, že ji Integra přeruší. Millenium závěr boží!!!!!!!!!! A ten vizuál. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • V bitke Luka a Alucarda sa nachádza väčšia chyba - v nej dostane Luke zásah do hlavy Jackalom. V mange je strelený Casullom do tváre. Toto sa neskôr napravilo v Madhouse Blu-ray vydaní. V HD verzii na Blu-ray začína Alucard bitku správne Casullom. A síce bola bitka napravená, stále tu zostala chyba, kde má Alucard na rukavici Hellsing-pentagram v začiatočnej scéne s ním ako Draculom a Abraham Van Helsingom, aj keď to bola ďalšia z chýb originálnej verzie. (Eerie)

Reklama

Reklama