Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Velice slabé. SyFy se trochu sekla, Warehouse 13 není sám o sobě úplně stoprocentně propracovaný seriál, typicky bez filtru stejně jako Eureka, ale postavy se už od začátku zmítají v klišovitých osobních problémech a spíš to vypadá jako x-tá sezona provařeného seriálu a ne jako teprve premiérová sezona nadějného seriálu. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Díky nadhledu a řadě komickým odlehčením tenhle seriál o agentech Secret Service přidělených k tajnému projektu, který se vypořádává s zvláštními jevy, evokuje Joshe Whedona. U několika prvních epizod jsem si dokonce říkal, že takhle zábavně a nenásilně měl vypadat Dollhouse. “Story arc”, jež se rozjede někde okolo poloviny první série ale není dostatečně tažná a Warehouse 13 je postupem času stále víc “cheesy”. Nepomůže ani jiskření mezi hlavními postavami nebo to, že Joanne Kelly v roli Myky je opravdu kočka. ()

Reklama

majxik 

všechny recenze uživatele

Docela překvapivě to neskončilo stereotypem kterého jsem se zprvu obával a docela tento seriál přinesl zajímavé zvraty, a zabavil mě na docela dlouhou dobu. Samotný seriál bych určitě doporučil fandům Eureky, jelikož seriál má toho s ní hodně společného, včetně filmových postav (ano, občas zavítá někdo z Eureky do skladiště). ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Poměkud rozporuplný seriál. Oproti Heuréce, se kterou je některými postavami spjat, není tak originální a efekty jsou více televizní. Zpočátku to vypadalo na kopii Hranice nemožného, pak to dostalo vlastní tvář, ale na další díly Hranic jsem se těšil poněkud více. Humorem se to naopak blížilo již zmiňované Heuréce. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl byl smrtelná nuda, ale kupodivu po třech sériích se seriál výborně rozjel. Agenti Pete Lattimer a Myka Beringová pátrají po všemožných artefaktech, které způsobují záhady a zmatek ve světě a tyto neutralizují a skladují ve Skladišti 13. Je to něco ve stylu 90. let - tedy epizodní díly, kterými se každou sérii proplétá nějaké hlavní téma, aniž by ovšem narušovalo klasické epizodní vyprávění. Artefakty dokáží ledacos a fantazie tvůrců naštěstí zatím nezná mezí, takže nuda rozhodně nehrozí. Navíc vše je podpořeno humorem a skvělými postavami. Pro mě zatím velice příjemná pohodovka. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V páté epizodě druhé série se objeví postava jménem Douglas Fargo zaměstnaná u firmy Global Dynamics ve městě Eureka. Postava je odkazem na seriál Heuréka – město divů (od r. 2006), za kterým stojí stejně jako za seriálem Warehouse 13 Syfy channel. (misa1989)
  • V 7. díle 3. série je nasazena na hlavu psa čepička - artefakt. Při nasazení je fixována gumičkou, při sundání však již nikoliv. (dandislav1991)
  • Natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama