Reklama

Reklama

Ayrton Senna: Závodění mám v krvi

  • Velká Británie Ayrton Senna: Racing Is in My Blood
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 1995, 55 min

Obsahy(1)

Jediný dokument, který byl natočen před smrtí legendárního jezdce Artona Senny. V rozhovorech vyjadřuje svůj vztah k závodění a odhaluje zde svou pravou tvář. Popisuje důležité momenty ve své závodnické kariéře z dob, kdy ještě jezdil na motokárách, až po účinkování ve formuli 1. (AlexeiF1)

Recenze (8)

boul 

všechny recenze uživatele

Super dokument s ještě lepším řidičem a člověkem v jedné osobě, který se podílel od řízení monopostu až po spolupráci s úpravami motoru a vymýšlení nových vychytávek pro celý tým. Senna byl a bude vždy legendou, ale pokud člověk o něm nic neví, raději doporučuji dokument z roku 2010 Senna ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct! Na dokumenty o Sennovi se prostě strašně dobře dívá, protože on byl opravdu velká osobnost ne jenom jako závodník! Výborná podívaná! ()

Reklama

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na Sennove jazdenie alebo počúvať jeho rozhovory, to ma nikdy neomrzí. Veľmi dobrý dokument natočený v najlepších Sennových rokoch. Ale bohužiaľ, novší film (z 2010) sa mi páči o niečo viac. "We are made of emotions." ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

K tomuhle jsem se dostal spíše náhodou. Před časem jsem viděl dokument z roku 2010 o tomhle permanentním uplakánkovi. Skoro se divím, že to nebyl čech. V tomhle dokumentu je mnohem více dobových záběrů a rozhovorů, což mnohem věrněji dokresluje jeho povahu. Sestříháno je to ale velmi dobře, o tom žádná (nejspíš samotný bůh). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Dokument byl natočen poté, co získal Ayrton Senna třetí titul mistra světa. (Lajty)

Reklama

Reklama