Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisérská dvojice Robert Ménard a Michel Coté natočila po devatenácti letech pokračování kanadské komedie o čtveřici kamarádů. Gerard, Jean-Jacques, Patrice a Serge se tak moc nezměnili, ale prožívají teď katastrofy středního věku, včetně těch sexuálních.  Režisérská dvojice Robert Ménard a Michel Coté natočila po devatenácti letech pokračování kanadské komedie, a podařil se jí husarský kousek. Čtveřice hlavních hrdinů, kteří se za ta léta zas tak moc nezměnili, teď prožívá katastrofy středního věku a má co dělat, aby se s nimi vyrovnala. Gérard zvaný Býk trpí dysfunkcí erekce a jeho žena, která má po krk jeho avantýr, ho po třicetiletém manželství vykopne z domu. Vždy upravený narcisista Jean-Jacques, jemuž se říká Páv, se snaží vyřešit s pomocí psychologa svou skutečnou sexuální orientaci. Patrice, přezdívaný Lev, ztratí přítelkyni a musí napnout všechny síly ve svém povolání filmového kaskadéra a stejně jako osamělý Serge zvaný Žížala se pokouší najít ženu svých snů. Všichni společně pak hledají pomocnou ruku, která by jim ulehčila současné životní trable. V hlavní čtyřroli Michel Coté, dále hrají Véronique Le Flaguaisová, Marie-France Duquetteová ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

CabelNM 

všechny recenze uživatele

Od baru k baru ? Nie ! Od debila k debilovi ! V tomto filme bolo zlé snáď úplne všetko, od scenára, réžiu, hercov až po hudbu, absolútne nezáživné, nudné, trápne, jednotvárne a nevtipné, jedinou zaujímavosťou je režisérova kreativita zahrať si všetky 4 hlavné postavy úplne sám preto mu udeľujem aspoň jednu poslabšiu * za snahu, tí čo dali tejto nevkusnej cocotine hviezd 5, mali by sa dať čím skôr liečiť !!! ()

Reklama

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Narehotal som sa jak už dlho nie a malo to zmysel škoda že prvá časť sa tažko zháňa..jednoducho poňaté stvárnenie štyroch postáv režisérom ma taktiež dostalo..pecka čo viac dodať!? ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná záležitost, ke které člověk ani nepotřebuje znalost prvního dílu, čehož jsem se obával nejvíce. Ale bylo to v pohodě, rychle jsem se zorientoval kdo je kdo a nakonec jsem se občas i skvěle pobavil. Tahle komedie sice nestřílí hlášky a vtipy jednu za druhou, ale těch pár scének, u kterých jsem se docela dost nasmál, stálo za to. A musím tedy říci, že maskéři v tomto případě odvedli skvělou práci, protože z jednoho člověka udělali čtyři různé muže, z nichž každý vypadá jinak, což jsem obdivoval po celou dobu filmu, protože takhle dokonalou práci jsem opravdu nečekal. Film jako takový na mě prostě zapůsobil a dokázal mě okouzlit svým humorem a některé hlášky (vy jste autosexuál) a scénky si budu asi pamatovat ještě hodně dlouhou dobu. Z filmu, od kterého jsem vůbec nic nečekal, se vyklubala zajímavá komedie z frankofonní Kanady, která dokazala pobavit a která naprosto perfektně prozářila všední nudný večer. Nemám, co více bych na adresu filmu dodal, docela mě ale fascinují ty různorodé a velmi se rozcházející názory na tenhle film, tohle na této databázi zase tak často nevídám, ale některé filmy prostě asi jsou takové, že jedné polovině se líbí a druhá je posílá do odpadu. Já patřím k té první části a rád uděluji čtyři nadprůměrné hvězdy. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama