Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (CinemArt)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (1 987)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě trochu rozpačité pocity. Po stránce humoru a zábavy Deadpool splňuje přesně to, co slíbil, ale akční stránka je bohužel průměrná a příliš se ji nedočkáme. Nejen, že jde místy dost vidět slabší rozpočet, ale kamera je tak chaotická, že si nováček Miller může podat ruce s Megatonem. Rychlý střih zkrátka kazí dojem a je tak špatný, že člověk pořádně ani nezaznamená krev,což já pokládám za velké mínus. ( Trailer sestříhaný čistě/ film špatně). Záporák je průměrný, ale to je u Marvelu klasika. Lehce mne iritovala i častá retrospekce. Chvála patří svůdné Moreně Baccarin a spousta narážek na všemožné filmy ať se jedná o frančízu X-menu, tak padne slovo i o Taken či Bladeovi. Potěší i stylové úvodní titulky a nebvyklá potitulková scéna:) Nevím zda jsem nebyl správně naladěný, ale necítil jsem to správné vzrůšo a adrenalin, jaké u podobných filmů obvykle zažívám, proto tedy dám Deadpoolu ještě jednu šanci. Do kina se tedy vyplatí vyrazit, ale kdo zhlédl trailer více než 2x, příliš věcí ve filmu Vás nepřekvapí. Něco nad 70% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Já to vzdávám. Právě úporně přemejšlím proč k tomu aby byl dneska nějakej film hrozně khůl a fany tam musí pobíhat nějakej čurák v červených hadrech superhrdiny a žvanit tak infantilní sračky, že bych si nejradši od nějakýho čmouda z Islámskýho státu nechal nacákat do držky a pak vrazit kebuli mezi půlky, než se koukat na tenhle poklad. Kam se doprdele poděli hrdinové z masa a kostí? Kam se poděli akční scény bez těch zkurvených zpomalovaček, rádoby efektních záběrů a podobných vocasáren? A proč ještě nikdo kurvafix neutratil tu naprcanou bělici Eda Skřeta z posledního kurvýra a nechá tu homokládskou hubu srát se do dalších filmů? Tyto a další otázky mi patrně nebudou zoodpovězeny, protože já jsem prostě vyvrhel, to největší nekultivovaný hovado co nepochopí co je na tomhle vejškrabu tak super. Takhle já nepopírám, že chyba je nepochybně na mojí straně, protože já si holt nedokážu najít cestu do tohohle pro mě nepochopitelnýho světa, ale proč bych měl? Bude mi potom líp stát? Budu hrozně oblíben v kolektivu podobných s dobou jdoucích přicmrndávačů? Třeba jo, ale mě je to u prdele. 109 nejlepší film? ale tak určitě...15% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie som, nikdy som nebol a nikdy ani nebudem fanúšik komiksových snímkov, ako boli napríklad X Men-i a jemu podobní teploši v obtiahnutom pyžame s motívom pavúka. Popravde, "DeadPoola" som si viac menej pozrel zo zvedavosti, či tu všetkým s tým rozdávaním percent "zadarmo", jak domácich udených výrobkov na jarmoku nejebe. No a musím priznať, že ma NEČAKANE pohltila davová psychóza, pričom sa s hrdosťou pridávam do skupiny fanúšikov Cardu-retardu v červenom ninja plášti. Je dosť pravdepodobné, že svojím hodnotením trošku preháňam, no naposledy ma bavil Thor so svojím kladivom na "čarodejnice", možno posledný "indi vindi" Superman či Netopier hlásajúci grandiózny príchod za pomoci zaprášeného lampášu z povale, pričom tento počin je predsa len vzhľadom k odľahčenému spracovaniu s množstvom priblblého humoru, ktorý mi neskutočne sadol, či osobitého prístupu k poňatiu spravodlivosti, predsa len lepšou zábavou. No a čuduj sa svete, aj JA taký vypichávač podstaty, hľadateľ pointy či frfloš z radu siedmych trpaslíkov, som sa dokázal na tento snímok pozerať odľahčene, a tak mi neostávalo nič iné, iba udeliť "jackpot". Vďaka za kopec srandy vy dvojica zmrdov, vďaka Vám som pri sledovaní DeadPoolu mierne inteligenčne omladol. Malá rada na záver, tu ide o zábavu, nie o výchovu jak v "Seven Heaven". Kľudne vypnite hlavu, a budete spokojní (možno). No a teším sa na "Zombieland 2" vy beťári! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvělá, nekorektní, zábavná psina, která si bere na paškál komiksové filmy. Ryan Reynolds konečně v roli (rozbředlého avokáda) na tělo hláškuje o 106, no a Morena Baccarin je sexuální bohyně co bude plnit pokojíčky (a harddisky) mnoha malých (a velkých) kluků. Bourání čtvrté stěny funguje mnohem lépe než jsem čekal. Příběhově jde o romantickou klasiku, která nestojí jen na píchání jak se zprvu zdá, ale má to správné nesuperhrdinské srdíčko. Je to infantilní, dětské a ujeté. Moje značka. Bezvadné titulky a vnazení na druhý díl funguje na výbornou. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí traileru jsem Deadpoolovi moc nevěřil. Nicméně zdejší hodnocení mě vysloveně vytáhlo do kina, abych se nakonec sám přesvědčil. Výsledek je takovej, že Deadpool přesně splnil, pro co byl určenej. První chvíle sice byly dost rozpačitý. Po půl hodině jsem nic moc nevěděl, co si o filmu myslet, ale jakmile Deadpool rozjel trojboj v hláškované, neměl konkurenci a sypal to ze sebe jak bábovičky písek. V tu chvíli jsem si užíval naprosto boží narážky na všechny možný a nemožný postavy superhrdinského univerza a přemýšlel nad tím, jestli takovej film někdo za dvacet, třicet let ocení. Ve výsledku je to stejně ale jedno, protože tržby se tvoří teď a tady a ty v tuhle chvíli mluví za vše. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (107)

  • Když Colossus (Stefan Kapicic) vleče v poutech Deadpoola (Ryan Reynolds), řekne Deadpool: "Dead or alive, you're coming with me," čímž odkazuje na RoboCopa (1987), jehož titulní hrdina (Peter Weller) tuto větu pronáší při zatýkání zločinců. (Koldyn)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama