Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdyby Američané četli evropské pohádky a znali třeba tu o třech přáních, určitě by si ušetřili spoustu starostí. Věděli by totiž, že touha po „bezplatném“ plnění snů většinou přináší jen starosti a trable. Ale oni nečtou. A proto se také nevinná středoškolská kráska Angelika nakonec nechala zlákat nabídkou jedné tajuplné pirátské radiové stanice a zavolala na její linku do pořadu Otevřené dveře, kde se prý přání jako mávnutím proutku mění ve skutečnost. Dokonce i ta nejtajnější, týkající se zlomených srdíček a zjitřených citů. Přitom Angelika nechce zas tak moc. Snaží se jen upoutat pozornost pohledného Brada, do nějž se nedávno zakoukala a kterého se jí snaží odloudit její takzvaná kamarádka Staci. Jenže Otevřené dveře, které lze slyšet, jen když je měsíc v úplňku, nedělají rozdíly mezi velkými a malými tužbami. Stačí jim, když do nich někdo vstoupí. A pak se začnou dít velké věci. Jak Angelika, tak její spolužáci, kteří si z ní chtějí udělat dobrý den, to již brzy poznají. A možná nedostanou ani dost času litovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pozor! Tajemné orákulum na pirátské rozhlasové stanici vysílá na frekvenci 99,9 MHz, takže když obrátíte digitální radiobudík vzhůru nohama, zjistíte děsuplnou skutečnost, že... jste svědky nehorázné sračky. Více než polovina připomíná laciné porno bez souložení a středoškolské dění v duchu 90210 a až v poslední třetině, snad aby se neřeklo, si tvůrci poněkud amatérskými prostředky začnou hrát na horor. Byl jsem tak ze sledování Otevřených dvířek konsternován, že jsem měl i halucinace a mezi herci (čti náhodně vybranými kolemjdoucími) jsem párkrát zahlédl odporný prasečí ksicht Taylora Lautnera.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak zas tak hrozné jak jsem čekal to nebylo. Nejvíce film ale trpí naprosto křečovitýma postavama, ne hercema kteří nemají zas tam moc co hrát ale postavy jsou naprosto debilní. Je tu samé klišé(frajírek, děvka, idiot a samozřejmě hlavní hrdinka coby ufňukaná odstrkovaná holka). Postavy jsou tupé a jejich neustálé kecání o tom že udělají vtip jsou děsné. Mrtvol tu je asi 7 a jsou tu u posledních 15 minut. Sem tam mi film připomínal Evil dead což je dobře ale celkově je to film na který si zítra nevzpomenu. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Byla jednou jedna opičí pracka a když se vo ní dočetli autoři tady toho,řekli si,že filmů není nikdy dost. No budiž. (není to poprvý,kdy je mi podsouváno,že neblbějšími tvory na světě,hned po mrtvejch měňavkách ,jsou američtí týnejdři,-a třeba to tak je,ale to pak dostávají všechny tyhle ,,horrory" s mladými a o mladých úplně jiný rozměr,-prima námět na diplomku,ne?) ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Taková typická teen vyvražďovačka na téma "věci, který si přeješ se splní, ale ne tak, jak ty chceš". Herci nic moc, není zde ani kdovíjaká atmosféra a vzájemné vyvražďování otravných adolescentů kdovíjak nenadchne. Býval by to mohl být alespoň průměr, protože téma samotné není tak docela k zahození, ale ono je to většinu času vážně docela nudné a navíc uslyšíte i dost pitomé dialogy. Zároveň jsem ale ještě schopná pochopit, že pro průměrného nezainteresovaného diváka to taková tragédie být nemusí (když nemá moc s čím srovnávat) a proto dávám aspoň tu dvouhvězdu. ()

Gyorgy 

všechny recenze uživatele

Hurá, a ještě jednou ironické hurá českému trapnému překladu! Prvně jsem si myslel, že tam bude hlavním záporákem žralok požírající posádku puberťáku na jachtě.. No ale k filmu.. Nakonec to byla parta puberťáků chovající se hůř jak v remaku na Carrie, ale v domě. Ačkoli je to běčko jak hrom, u kterýho ty odpady prostě padnout musej, tak dávám za lítost dvě hvězdičky. Buď mám dobrou náladu nebo se na to prostě dobře koukalo, nic víc pod tím nehledejte. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama